Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

Cég neve: LASH&LASHES /  303-AS MÉDIA KFT.


   Termék paraméterek    Termék kategóriák     Oktatás, képzés        

  Aktuális    Webshop    Értékesítő partnereink  


Kapcsolat:
Személyes átvétel, értékesítés tanácsadás: : 1104 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor u. 40
Nyitvatartás: H-P - 9.30 -tól-16.30-ig
Telefon: 06-20-221-98-21
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: www.lashandlashes.hu

 A LASH&LASHES szempilla hosszabbító termékcsalád.  

Célunk, hogy elérhető árakon a legjobb  minőséget és a piacon létező legnagyobb választékot nyújtsuk vevőink számára.

A LASH&LASHES szempilla hosszabbító termékcsaládot megvásárolhatod webshopunkon keresztül, vagy értékesítő partnereinknél az ország bármelyik területén.

Minőségünkre, árainkra, választékunkra garancia, hogy partnerünk Dél Korea egyik legnagyobb szempilla hosszabbító termékeket gyártó cége. A szempillák és eszközök beszerzése közvetlenül a gyártótól történik így tudjuk a minőséget és kedvező árakat biztosítani.

Munkatársaink folyamatosan figyelik a szempilla hosszabbítás területén kialakuló legújabb trendeket, hogy Szempilla Stylist partnereink, vevőink mindig megtalálják nálunk, amire szükségük lehet ahhoz,  hogy vendégeik maximálisan elégedettek legyenek és a következő alkalommal is őket válasszák. 


Növeld üzleti bevételeit!

A professzionális, szempilla hosszabbítás szolgáltatásának kínálatával egyszerűen elérheted bevételeid növekedését, mert a szempilla hosszabbítás a szempillák felhelyezése után, rendszeres karbantartást (töltést) is igényel, így egy biztos visszatérő vendégkörre tehetsz szert. Hogy segítsük üzleti partnereinket, a LASH&LASHES lehetőséget biztosít képzésekre, hogy a legjobb szolgáltatást tudd kínálni a vendégeinek. Az, hogy a legjobb minőségű LASH&LASHES  szempilla hosszabbító termékeinket használja beleértve a ragasztóanyagot és a hozzá kapcsolódó eszközöket nem marad elismerés nélkül. Vendégeid a legjobbat érdemlik, és elégedettek lesznek, mert hosszabb, de mégis természetes hatású szempillájukkal természetesnek és szépnek érzik magukat. Aktuális árlista...

A megrendelt termékek GLS csomópontokon is átvehetőek!Termék Paraméterek

Termékek gyártási helye: Korea
Pillák anyaga: Selyem és nerc
Hány féle pilla kapható: Jelenleg 38-féle, folyamatosan bővül
Ragasztó összetevői: Alkoxy2-Cyanoacrlate, Ethil Cyanoacrlate, Stabilizátor, Polymethyl Methacrylate, Carbon black (Extra tartós) 
Fixálók fő összetevői: (Fixáló és utóápoló egyben) Water / Propylene glycol / Sodium / Hydrolyzed Oats / Alcohol / Collagen / PEG-12 Dimethicone / Royal jelly extract / Imidazolidinyl urea / Methylparaben
Kezdőkészlet ára: 36 700 Ft + ingyenes tanfolyam
Hány vendégre elegendő /teljes kezelés: 50 és 100 között
Tanfolyam ára: 23 000 Ft; Kezdőkészlet vásárlása esetén ingyenes
Hány nap a képzés: 1 nap
Oklevél/diplomaszerzés feltétele: Tanfolyamon való részvétel, a szempilla építés készség szintű elsajátítása.
Pillaépítés javasolt ára: Versenyképes ár kialakítás.
Új pillasor applikálásánál az adott árért mennyi pillát kap a vendég? A vendég igénye és eredeti szempilla adottságai alapján, a  vendéggel való konzultáció dönti el
Vásárlás feltételei:  Nincs feltétel. 15 000 Ft felett ingyenes kiszállítás
Egyéb: Termékeinket közvetlenül a koreai gyártótótól szerezzük be, a gyártó cég kizárólagos hazai forgalmazója vagyunk. Piacképes árak, folyamatosan bővülő választék, kiváló minőség.
Könnyű és kényelmes silk és mink  pillák. Irritáció mentes tartós ragasztónk a pillaépítő részére legoptimálisabb kötési idővel. Csak, a gyakorlatban is szempilla hosszabbítást végző oktatóink vannak.

 
Termék kategóriák


Árlista Letöltés...

3D tartós szempilla hosszabbító képzés

Cégünk a munkaügyi hivatalnál regisztrált oktatási engedéllyel rendelkezik, a tanfolyam elvégzését hitelesített tanúsítvánnyal igazoljuk.
Partnereink sikerének elengedhetetlen feltétele a szempilla hosszabbító tréning elvégzése, hiszen lehetetlen a legbiztonságosabb, leghatékonyabb és legprofitálóbb szolgáltatást nyújtani, anélkül, hogy a legjobb minőséget ne kínálnánk.
LASH&LASHES tökéletesen tisztában van ezzel és segítséget nyújt, hogy Ön a legjobb lehessen a piacon. Átfogó, mindenre kiterjedő élvonalbeli képzést ajánlunk, hogy Ön, jól képzett szakemberré váljon. Tanfolyamjainkon, a szempilla hosszabbításban nagy gyakorlattal rendelkező, kiváló oktatóktól tanulhat.

  Tanfolyamaink 

LASH&LASHES 3D Classic Style
(Alaptanfolyam kezdőknek)

Gyorsan megszerezhető elméleti és használható gyakorlati tudás kezdőknek.
Egynapos képzésünk, mely elméleti és gyakorlati elemekből tevődik össze, tökéletes szakmai tudást nyújt, hogy a legjobb lehess a ebben a szakmában. Ez a képzésforma azok számára tökéletes, akik inkább a személyre szabott oktatást részesítik előnyben. Mind a gyakorlati és az elméleti órák átfogó tudást adnak az alapoktól egészen a legbonyolultabb felhelyezési technikáig, mint például, hogy mi a titka a tartós (akár 2 hónapig is) szempillának, ragasztási módokat, termék ismeretet, eltávolítást, szempillák ápolását, marketing eszközöket és egyéb hasznos gyakorlati tanácsok adását az ügyfélnek.
Részletesen...

LASH ARTIST MASTER VOLUME HALADÓ TANFOLYAM tanfolyam
((Volume 4D-6D dusitó, alsó szempilla és díszítő technikák, haladó tréning gyakorlott szempilla stylistoknak.)
Ha az alaptudásod megvan, de szélesebb szolgáltatást szeretnél nyújtani vendégeidnek.

Egynapos képzésünk, mely elméleti és gyakorlati elemekből tevődik össze, szélesebb körű szakmai tudást nyújt neked, hogy a vendégeid minden igényét ki tudd elégíteni.

Plusz tudásként sajátíthatod el:

- Volume 4D-6D dusitó technika.
- Alsó szempilla rakás.
- Strasszköves díszítés, csillámporos pillák elkészítése.
- Szempilla melírozás színes pillák használata.
- Alapszintű stylist és smink ismeretek, hogy tanácsot adhass vendégeidnek, hogy gyönyőrű pillái mellé, hogyan teheti még varázslatosabbá tekintetét.
- Szakmai elméleti és gyakorlati tanácsadás során segítünk az eddigi gyakorlatod során felmerült gyakorlati és elméleti kérdések megválaszolására, problémák megoldására. Részletesen...


Aktuális