Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

Új üzletet nyitok

Az élet nagy állomásához érkezik aki végre saját üzletet nyithat, de ha nem tudja, hol is kezdjen hozzá, íme némi segítség:

Legelőször ülj le egy papírral a kezedben és számolj, hogy tudd meddig "nyújtózkodhatsz". Mekkora az a havi rezsi, amivel még nyereséges tudsz lenni, naponta hány vendéget kell kiszolgálnod a megálmodott bevételhez? (Van-e ennyi vendéged?) Mindezt egyedül, vagy alkalmazottakkal, bérlőkkel akarod elérni? Mennyit kell termelnie az alkalmazottadnak, hogy neked megérje - az adó,  járulékok, bér stb. kifizetése után is maradjon valami? Stb.

Ezután válaszd ki az üzlethelyiséget, majd keresd fel a területileg (kerületileg) illetékes ANTSZ-t és tájékozódj, milyen feltételeknek kell eleget tenned ahhoz, hogy megkapd az engedélyüket!
A szépségiparban új üzlet nyitásához csak az ANTSZ engedélyére van szükség, de jobb, ha érdeklődsz a helyi önkormányzat műszaki- építési osztályán is, mert bizonyos átalakításokat szintén engedélyeztetni kell. És ők adnak tájékoztatást azokról a szabályokról is, amelyek be nem tartása esetén megbüntethetnek. (Pl. a homlokzaton elhelyezendő reklám, légkondicionáló berendezés kihelyezése, stb.)
ház Közösképviselője szintén sok dologban adhat segítséget: ő tudja, hogy mely dolgokhoz kell a társasház beleeggyezése (átalakítási munkák, profilváltás, stb.) és információt kaphatsz a kémények, falak, födém állapotáról is.
Lehet, hogy szükséges lesz a FŐKÉTÜSZ (kéményseprők) helyi irodájával is konzultálni, ha a helység fűtése átalakításra vár.

Ha minden információ birtokában vagy, akkor megkötheted a bérleti /adásvételi szerződést, majd elkezdheted a felújítást, üzlet kialakítást, mely elkészülte után kapod meg az ANTSZ engedélyét, amely birtokában az önkormányzathoz már nem kell bemenni.

Sok sikert, sok új vendéget kívánok! 

 

  

Weboldal a szépségszakmának. Kozmetikus, fodrász, műköröm, manikűr, pedikűr, szolárium, sminkes, szakmai weboldal. gyártó, forgalmazó, krém, szakáruház, kellékes, üzletvitel, marketing, fórum, ingyenes apróhirdetés. Webáruház, internetes anyagrendelés, Szalon berendezés, szalon bútor, gépfertőtlenítő eszközfertőtlenítő kézfertőtlenítő és bőrfertőtlenítő, higiéniai eszköz. szolárium,

Kozmetikus alapanyag, kozmetikus kellék, kozmetikus áruház, bútor, Kozmetikus munkaruhák, masszőr munkaruha, sminkes munkaruha, székbeterítő, fejpánt, ingyenes apróhirdetés. Mikrodermabrázió, bőrcsiszolás, lézer, ipl, villanófény, sminktetoválás, dekor kozmetikum, smink, rúzs, hydroabrázió, kozmetikus állás, kozmetikus használt bútor, hámlasztás, mezoterápia, gyanta, gyantapapír, gyantázógép, professzionális kozmetikum, selyem krém, arany kezelés, hatóanyag ampulla,  kontúr fásli, testkezelés, triplar regen, radiofrekvencia, ultrahang, iontoforézis, bőrradír, 3 D szempilla, szempilla építés, műszempilla, derma-roller, tűs henger, kollagén indukciós terápia

. üzlet nyitás, antsz, engedélyek.