Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

Médiaajánlat

Aktuális Médiaajánlat

 

Aktuális Médiaajánlat

  


Hirdessen ott, ahol hirdetése biztosan célba jut!Az internet egyre növekvő népszerűsége ellenére kevés lehetőség akad a szépségipari szakembereknek szóló virtuális ajánlatok eljuttatására, - ezért ajánlom figyelmébe a Szépségszakma szakmai portált (www.szepsegszakma.hu).

A portálon való reklámozással lehetősége van üzleti ajánlatait, kampányait, termékeit hatékonyan ismertetni és eladni.

A minőségi tartalmú szakmai portálon a látogatók cikkeket olvasnak, linkgyűjteményekben böngésznek, ajánlatokat nézegetnek, a regisztrált tagok ingyenesen hirdethetnek.

Honlapunkon működő reklámkampányával azokat a szakembereket érheti el, akik az Ön potenciális vásárlói lehetnek. Ez Önnek nagyon kedvező havi befektetést jelent, hirdessen kedvező áron, hatásosan!

Akik olvassák oldalainkat: Látogatóink jellemzően a szépségipari szakemberek közül kerülnek ki (kozmetikus, fodrász, műkörmös, pedikűr- manikűrös, masszőr, sminkes). Ők képezik a szakma aktív vásárlói rétegét, részesei az információs társadalomnak, érdeklődést mutatnak a webes tartalmak, a hírvilág, a hirdetések, az új dolgok és kedvezményes lehetőségek iránt. Az olvasók egy része rendszeres látogató, azonban jelentős hányaduk új böngészőként érkezik az oldalra. A célközönség összetételéről elmondható,  (a látogatók által önként szolgáltatott információk alapján) hogy nagy részük kozmetikus.

Amiért hatékony lesz az Ön nálunk futó reklámja: Az interneten böngésző szakemberek felé nagyobb hatékonysággal közölhet információkat, mint a nagyobb tartalomszolgáltatók oldalain indított hirdetési kampányaival, hiszen azoknak látogatói nem az Önök célcsoportjából valók. Nálunk a hirdetési árak jóval kedvezőbbek a nagy internetes portálok és a nyomtatott szaksajtó árainál! Szakmaiságra és a folyamatos megújulásra garancia az alapító személye, aki maga is praktizáló mesterkozmetikus.


Az oldalon lehetséges banner hirdetések, PR cikkek megjelentetése, illetve a gyűjtőoldalakon rövid cég-, vagy termékismertető betűzése is.

Jelenleg, az alábbi hirdetési lehetőségeket kínáljuk Önöknek, melyek között  Nyári Akció keretében jelentős kedvezményeket talál:

 

HIRDETÉSI LEHETŐSÉGEK 2017

 

Cégadatbázis - amire nálunk minden cég linkje először mutat!

Megjelentetés díja egy kategóriában történő megjelenés esetén: 2 100 Ft  / hó ( 25 000 Ft/év)

Megjelentetés díja kettő kategóriában történő megjelenés esetén: 2 600 Ft  / hó ( 31 000 Ft/év)

Megjelentetés díja három kategóriában történő megjelenés esetén: 3 000 Ft  / hó ( 36 000 Ft/év)


Részletes ismertető
A feltüntetett szolgáltatási díjak 2017. március 20.-tól, visszavonásig érvényesek!

Banner:
Címlapon: 50 000 – 60 000 Ft helyett most: 40 000 - 50 000 Ft (Cégadatlappal rendelkező partnereknek plusz 20% kedvezmény)
Belső oldalon: 35 000 -40 000 Ft helyett most: 25 000 - 30 000 Ft (Cégadatlappal rendelkező partnereknek plusz 20% kedvezmény)

Banner elkészítése igény szerint megoldható!

Ára: 5000 - 10 000 Ft


Cikk bármely oldalon:
Teljes anyag/ cikk megjelentetése: 40 000 Ft / hó helyett most 30 000 Ft (Cégadatlappal rendelkező partnereknek plusz 1 hírlevél ajándékba)

+ a cikk felrakása címlapra: +10 000 Ft /  hó,

+ első hely felár 10 000 Ft / 2 hét


Gyűjtőoldalakon:
A gyűjtő oldalakon a cégnév és terméknév felrakása linkként ingyenes!

Cégnévhez 1-2 sor ismertető szöveg+ logo: 8 000 Ft  / 6 hó
most kedvezményesen! 8 000 Ft / 12 hó


Újdonságok, akciók rovatban :

Cégadatlappal rendelkező partnereknek az oldalon való megjelenés ingyenes!


Hírlevél:
Az aktuális Hírlevélben való megjelenés 25 000 Ft helyett most 20 000 Ft (Cégadatlappal rendelkező partnereknek 15 000 Ft)

 

Reméljük ajánlatunk felkeltette érdeklődését! Várjuk megrendelését az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

 

Üdvözlettel: Kerti Attila
marketing - partnerkapcsolatok
06 70 9 43210 9

Az oldalon leírtak tájékoztató jellegűek, konkrét ajánlatért kérjük, keressen bennünket!