Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

Legújabb lehetőség a szépészetben - sejtszinten ható fiatalítás hidrogén terápiával.

Skinrex HydroimpactAzt már eddig is megszokhattuk, hogy a szépészetben alkalmazott legtöbb eljárás az orvoslás tudományában vizsgázik először. Nincs ez másként a legújabb szépészeti kezelésnél, a hidrogén terápiánál sem. Rendkívül izgalmas lehetőségeket rejt ez, minden szakember számára.

Magát a hidrogén terápiát alkalmazhatjuk külsőleg és belsőleg, akár egyidejűleg is. Mielőtt azonban bemutatnánk a legújabb eszközöket, nézzük át röviden a hidrogén élettani hatásait a szervezetre. Rengeteg szakmai írás és kutatási eredmény található az Interneten a témával kapcsolatban ezért mi a teljesség igénye nélkül emelünk ki néhány tudnivalót.

FRISS: Hydroimpact készülék szakmai bemutató 2017.május 23.-a kedd!


Cikkünkben bemutatjuk az első prorofesszionális hidrogénterápiás kozmetikai gépet és egy hordozható hidrogénes vízkészítő készüléket is, amelyeket elsőként alkalmazhatjátok nem csak Magyarországon, hanem a környező országokban is. Nem kell tehát várni a bolgnai Cosmoprof-ra, ha igazán hatékony újdonsággal szeretnétek kitűnni a szakmában.

A hidrogén terápiával kapcsolatban szinte mindenhol elhangzik Szent-Györgyi Albert híres mondata: „Nem az oxigén, hanem a HIDROGÉN az élet üzemanyaga!”


Annak idején még azt is tanultuk, hogy a létezés alapja a szén és az abból felépülő szén-alapú életformák. Maga az élet pedig a szén körforgása. Ha jobban megvizsgáljuk a kérdést, akkor kiderül, hogy igazából a hidrogén az, ami biztosítja az élő szervezet számára a szükséges energiák nagy részét.


A növények a szénhidrátok, fehérjék és zsírok előállításához használják fel a hidrogént, amelyet a nap energiájával lebontott vízből nyernek. A szervezetünk pedig a hidrogén elvonó enzimek segítségével tudja a növényi eredetű tápanyagból kinyerni a hidrogént, amelynek az elégetése után széndioxidot lélegzünk ki, amit aztán a növények újra elnyelnek. Így tehát a hidrogén folyamatos körforgása biztosítja az élet fennmaradásához szükséges energiákat.

Molekuláris hidrogénterápia - Molekuláris hidrogén (H2)
Az élet és az egészség alapja. Természetes, egészséges, mellékhatások nélkül!

Ha Interneten rákeresünk a hidrogénterápiával és a molekuláris hidrogénnel kapcsolatos kutatásokra, akkor több száz publikációt és szakértői értekezést találunk a témában. Ezekből az is kiderül, hogy a számtalan sikeres állatkísérlet után az ember esetében is bizonyított a jótékony hatás több, mint 130 betegség vonatkozásában. Ez az érdeklődés csak fokozódni fog a következő években Európában is.

A molekuláris hidrogén tehát nem csak energia hordozóként funkcionál, hanem rendkívül hatékony antioxidáns. Ma már a legtöbb szakember USA-tól Ausztráliáig, Japántól Nagy Britanniáig ismeri a gyógyító erejét a legelterjedtebb földi elemnek: a hidrogénnek. A kétatomos, továbbiakban molekuláris hidrogén (H2) a legkiválóbb ismert antioxidáns a Földön. A legkisebb antioxidáns, s az egyetlen az oxidánsok közül, amely nem válik szabadgyökké, amikor elektronjától megválik, mint pld „C” és „E” vitaminok! Miután átadja az elektront, és az oxigénnel egyesülve szervezetünk méregtelenítési folyamatait segítő vízzé válik. 

E tulajdonsága révén a legerősebb antioxidáns, olyan kisméretű ionokkal, amelyek szervezetünkben azonnal, bárhova eljutnak. A molekuláris hidrogén jelző molekulaként működik és így könnyen behatol a sejtekbe. 

Miben tud segíteni a molekuláris hidrogénterápia?
Molekuláris hidrogénTöbb kutató végzett átfogó vizsgálatot, akik közül Prof. Dr. Sanetaka Shirahata több, mint 500 beteg bevonásával bizonyította a hidrogénterápia jótékony hatásait és gyakorlatilag minden betegség esetén pozitív változásokat tapasztalt. Jelenleg több, mint 500 tudományos tanulmány létezik a molekuláris hidrogén 130 különböző betegségre gyakorolt hatásáról.
Összehasonlítva a leginkább ismert antioxidánsokkal, 176-szor erősebb hatása van mint a C-vitaminnak, vagy 865-ször hatásosabb mint a Q10.
Azaz, a H2-nek egy komoly mértékű, pozitív anti-aging (öregedésgátló) hatása van, illetve regenerálja a sérült sejteket.
Franciaország fő hidrológusának (Dr. Vincent) kutatásai például azt bizonyították, hogy egész falvak egészségi állapotát meghatározza az általuk fogyasztott víz hidrogén ion koncentrációjának a mértéke. Azt tapasztalta vizsgálatai során, hogy a legegészségesebb falvakban magas volt az ivóvíz hidrogén koncentrációja.  De elég csak arra gondolni mennyire megújul a kertünk az esőzést követően, míg a mesterséges öntözésre alig reagál. A különbség egy része itt is a víz szabad hidrogén, vagyis elektron tartalmából adódik. 


 

A hidrogénterápia megvalósítása
Az általunk ismert forgalmazók közül a Skinrex Beauty Hungary Kft. tartotta magát ismét a „hagyományaihoz” és egyenesen Japánból hozott több, abszolút vezető innovációt.


Ugyanis maga a hidrogénnel dúsított víz előállítására léteztek eddig is eszközök, de ezek méretüknél és hatásfokuknál fogva korlátozott felhasználást tettek lehetővé.
Ezzel szemben a Skinrex által forgalmazott Shigeo Water - hidrogénes vízkészítő készülék, egy hordozható kis méretű berendezés.
A másik egy professzionális kozmetikai gép, amely nagynyomású hidrogénnel dúsított vízpermettel és vákuummal kezeli és tisztítja a bőrfelületet.


Shigeo Water Shigeo Water – az élet vize Japánból az öregedés és a szabadgyökök ellen
Bár a hidrogénes technológia alapelve látszólag egyszerű, de ahhoz, hogy a hidrogénnel dúsított vizet bármikor és bárhol elérhetővé tegyük, egy világszabadalomnak számító eljárásra van szükség. Ugyanis a szabad hidrogén ion rendkívül gyorsan „keresi párját” ezért szinte lehetetlen hosszú távon megőrizni, szállítani és felhasználni.
A Shigeo Water készülék egy hordozható palack, amibe beépítettek egy vízbontó készüléket.


Előnyei:

 • Akkora, mint egy termosz így könnyen hordozható.
 • A működéséhez nincs szükség külön áramforrásra és vízcsatlakozásra.
 • A beépített akkumulátornak köszönhetően 2 napig tud működni egy feltöltéssel.
 • Bármilyen vízzel feltölthető (csapvíz, palackozott vizek stb..)
 • A LED fénnyel megvilágított látványos működés közben 3 perc alatt készül el 3dl hidrogén ionban dús friss ivóvíz.
 • A keletkezett selymes, hidrogénezett vizet NANO filter szűri.
 • A Shigeo Water működtetése nem igényel további befektetést (vízszűrők, karbantartás, speciális anyagok), egyszerűen csak használni kell.
 • Ajándék Shigeo Spray-t mellékel a forgalmazó, amivel a felhasználási területet bővíthetjük.

Ez utóbbi kiegészítő teszi alkalmassá, hogy kozmetikai, vagy egyéb szépészeti kezelés kiegészítéseként alkalmazzuk. 

A gyártó ajánlása alapján kiválóan energizálja a kezelt bőrfelületet és többek között az alábbi hatásokat éri el:

 • A kezelt bőr kisimul és selymessé válik.
 • Csökkenti a gyulladásokat és gyorsítja a sebek gyógyulását.
 • Vérzéscsillapító hatás.
 • A hajra spriccelve pedig jelentősen javul annak állaga, selymes és puha lesz

TIPP: A Shigeo Water jó választás lehet ajándéknak is, ráadásul a forgalmazónál viszonteladóként is lehet regisztrálni és plusz bevételre szert tenni a forgalmazással.

Hidroimpact a „hidrogén ágyú”
Skinrex HydroimpactA kozmetikai kezelésekre kifejlesztett professzionális készülék segítségével a hidrogénnel dúsított vizet alkalmazhatjuk kozmetikai kezelésekre.
A világszabadalomnak számító hidrogénes fejjel való kezelés során, a gép által előállított nagynyomású, hidrogénnel dúsított vízsugárral kezeljük az arc illetve a fejbőrt (vagy bármilyen testfelületet, ami sérült, gyulladt, ekcémás).

A nagynyomású hidrogén a bőr mély rétegeibe eljutva az ott fészkelő szabadgyökökkel egyesülve vízzé válik, egyben hidratálva bőrünket. Mindeközben, az erős, vékony vízsugár mellett vákuum keletkezik, ami kiszippantja a szennyeződéseket, elhalt hámsejteket. Ez a szennyezett víz egy külön kis tartályban összegyűlik, láthatjuk, mitől is szabadult meg arcunk.
Két típusú kezelőfej tartozik a géphez, egy az arc, dekoltázs és egyéb testfelületek kezeléséhez, egy másik pedig a hajas fejbőr kezeléséhez!

A készülék ezen kívül rendelkezik egy 3 funkciós elektroporézis - elektromasszázs fejjel. 
A hidrogénnel megtisztított és felfrissített bőrnél alkalmazzuk ezt a fejet, ha mégis csak szeretnénk extra hatóanyagot bejuttatni. Az elektroporézis megnyitja a pórusokat, ez segít a mélybe juttatni a hatóanyagot, miközben a fejjel egyben egy elektromasszázst is végzünk.
A harmadik funkciót a fejbe épített piros LED terápiás fény látja el, ami kezelés közben a vérkeringést is serkenti.

Hydroimpact készülék szakmai bemutató 2017.május 23.-a kedd de. 10 - 12 óráig várunk minden olyan szakembert, aki szeretné elsőkézből megismerkedni, a legújabb szípítő világtrenddel!

Részvétel feltételei: ingyenes, de a nagy érdeklődésre tekintettel mindenképpen regisztráció köteles! Regisztráció: e-mailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A bemutató helye: Öt elem Életmód Központ 1052 Budapest, Régi posta u. 5., I/2, 4-es kapucsengő Telefon: +36 70 361 3249

 SKinrex Hydroimpact 170523

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bővebb információk...

Egyéb, angol nyelvű tanulmány és kutatási eredmény:
Dr. Atsunori Nakao : https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3231937/
Dr. Kazufumi Nagata: http://www.nature.com/npp/journal/v34/n2/full/npp200895a.html

(x)