Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

SKINREX a ténylegesen hatékony zsírbontás kulcsa

Skinrex logo
Kozmetikai gépekkel már tényleg vízlépcsőt lehetne építeni a Dunán, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, melyik forgalmazót válasszuk. A Távol-Keleten gyártott és „hatékonynak tűnő” gépeket bárki könnyedén beszerezhet és válhat gyorsan forgalmazóvá. Szerkesztőségünk is kap hetente megkereséseket Kínából, tört magyarsággal fordított levelek formájában, amelyek erre a piacra csábítanak minket. A sokféle bevizsgálatlan gép között, üdítően hat egy professzionális márka a SKINREX AJÁNLJUK! 


Manapság egyre több szépségszalon választja a „trendi” zsírbontás szolgáltatást, melyet különböző szépészeti gépekkel igyekeznek kivitelezni. Érdemes tehát olyan géppel szolgáltatni, amellyel káros mellékhatások nélkül érhetjük el a kívánt eredményt, hosszú távon biztosítva ezzel a vendégek elégedettségét.

A tények
Ma már az elektronikai eszközök – beleértve a kozmetikai gépeket – nagy része a távol-keleten készül, de azon belül nagyon nagy különbség van, az egyes helyszínek között. Ezen országok között a legtöbb ember a minőségi termékek gyártóit elsősorban Japánba és Dél-Koreában képzeli el, amit a statisztikai adatok is igazolnak. A legtöbb innovációs rangsorban az említett két távol-keleti ország rendre az élbolyban foglal helyet. Az idei Bloomberg innovációs ország-ranglistáján például az élen az USA áll, Dél-Koreát, Németországot, Finnországot és Svédországot megelőzve. Az ázsiai "tigris" gazdaságát, többek között olyan cégek energizálják, mint a Samsung, az LG Group‎, a Daewoo, a Hyundai, vagy a Hankook Tire.


A SKINREX, Dél-Korea egyik legismertebb szépségipari gépeket gyártó cége. 10 éve gyárt esztétikai és orvosi műszereket a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően.

A SKINREX gépek tervezését, a fejlesztést és gyártás folyamatait a gyár dél-koreai szakemberei és a K&F fejlesztő csapata felügyeli, a készüléket pedig japán és skandináv laboratóriumokban tesztelik, így minden európai előírásnak megfelelnek.

Skinrex Cavi-LipoA Cavi-Lipo a világban egyedülálló technológiát alkalmazó zsírbontó készülék.

A fent említett tesztek szerint a Cavi-Lipo egyedi, világszabadalomnak számító kavitációs technológiája jelenleg a legfejlettebb elérhető rendszer a zsírlebontó kezelések területén, így a gép tökéletes választás zsírbontó kezelésekre klinikáknak, szépségszalonoknak, edzőtermeknek, fürdőknek.
Ez a technológia lényegesen hatékonyabb, mint a jelenleg piacon lévő zsírbontó készülékek, egy-egy alkalommal teljes testet lehet vele kezelni, és kevesebb alkalom is teljes és végleges hatékonyságot eredményez!

Az ábrán látható az egyik fontos működésbeli különbség a Cavi-Lipo kezelőfejénél, ami miatt a kezelés hatékonysága jóval magasabb a régebbi technológiáknál:
 Skinrex Cavi-lipo kezelőfej


Mitől más?


A Cavi-Lipo rendkívüli hatékonysága többek között abban ál, hogy nemcsak megolvasztja, hanem fel is bontja a zsírt. Az eljárás alapja a biztonságos és erős kavitációs generátor. A Cavi-Lipo tehát lebontja a zsírsejteket és egyben segít az egyéb melléktermékek, méreganyagok végleges eltüntetésében is. Mindezt a legtöbb hasonló beavatkozástól eltérően úgy éri el, hogy a folyamat teljesen biztonságos és kellemes, a készülék nem ad ki az ultrahangnál megszokott éles hangot, nem éget, és a zsírsejteken kívül semmilyen más sejtet, szervet nem károsít.

A képeken látható teszttel demonstrálják a Cavi-Lipo gyors eredményét a zsírbontásban:

 Skinrex, Cavi-Lipo működése


A szabadalmazott technológiának köszönhetően a zsírsejtek a kezelés során nem csak elfolyósodnak, hanem életképtelenné is válnak, így azok nem képesek az újranövekedésre. Így a kezeléssel a zsírleszíváshoz hasonló végeredményt érhetünk el, annak kockázatai nélkül, ráadásul az eredmény tartós és a kezelés után, a megszokott táplálkozási szokások és életmód mellett is megtartja hatását. A fogyás itt nem csak centikben, hanem kilókban is mérhető, és egy alkalommal teljes testet is kezelhetünk!

A Cavi-Lipo napjaink egyik legfejlettebb, legtökéletesebb és legkifinomultabb kavitációs zsírbontó és méregtelenítő berendezése.

Nézzünk meg néhány képet, amelyek a klinikai tesztek alkalmával készültek (a képekre kattintva, a nagyított is verzió látható):
 
  Skinrex, Cavi-Lipo kezelés eredménye

Skinrex, Cavi-Lipo kezelés eredménye

Skinrex, Cavi-Lipo kezelés eredménye


 
 
A képen látható hölgyek bal karját 20 perces Cavi-Lipo kezeléssel karcsúsították az egyik amerikai rendezvényen!
 
Skinrex, Cavi-Lipo kezelés eredménye


Skinrex, Cavi-LipoTermészetesen a kevesebb, de hatékonyabb kezelés szám, az újdonság ereje, komoly bevétel növekedést eredményezhet azoknak a szalonoknak, akik a Cavi Lipo szolgáltatásait tudják használni.

Technikai jellemzők:
•    25 kHz frekvenciás kavitációs rendszer
•    100-120V / 220-240V, 50/60 Hz
•    60W
•    1.2m (H) x 0,4m (W) x 0,4m (D) / 30 kg
•    2EA kézifej: 1EA LIPO (titánium) kezelőfej, 1EA CELLU (szilikon) kezelőfej
•    grafikus LED képernyő (mutatja a kezelés menetét, időt, intenzitást, funkciót)
•    könnyű kezelhetőség: állítsa a programot és az intenzitást a léptető gombbal
•    ragyogó design, luxus LED lámpákkal

     A SKINREX legújabb gépe az OXYPO, amely forradalmasítja a kozmetikai kezeléseket!      

Az OXYPO a legújabb kezelőgép, amiről a Szépségszakma.hu oldalán olvashatnak a szakemberek. Annyira új maga a készülék, hogy még sehol a világon nem elérhető jelenleg, de a japán tesztelés eredményei már most lázban tartják a SKINREX fejlesztőmérnökeit.

Négy funkció egy gépben:

Oxipo Oxigun működése  OXYPO OXYGUN   - színtiszta oxigén nagy nyomáson. Az OXYPO 95%-os nagy nyomású oxigént állít elő a környező levegőből, majd ennek a fejnek a segítségével a bőr legmélyére juttatja a legtisztább hatóanyagokat.
De önmagában a magas tisztaságú oxigén is, a kollagén és elasztintermelés fokozásával feszesítik, fiatalítják a bőrt, és egyben megszabadítják azt az akné-t okozó vagy súlyosbító baktériumoktól.
Az OXYGUN tervezése biztosítja, hogy még a más eszközökkel nehezen kezelhető helyek (arc széle, fejbőr) is könnyen elérhetővé válnak.


Oxypo, Gamma Gun kezelés  GAMMA GUN   - az elektroporáció felsőfoka
A tű nélküli mezoterápia alkalmazása sok esetben „lutri” a kozmetikusok számára, mert a készülékek hatékonyságát nehezen lehet ellenőrizni. Ezeknél a készülékeknél különösen figyelni kell arra, hogy megbízható gyártótól vásároljunk, bevizsgált gépeket!
Az OXYGUN, a hagyományos, már ismert elektroporációs eljárás hibáit javítja: egy fejben tartalmazza a kétféle pólust, így kezelése kényelmesebb, hatékonyabb, és nem okoz mellékhatásokat, amelyek a hagyományos eljárásban esetenként előfordultak. Az elektroporáció segítségével intercelluláris csatornák nyílnak, és ezek lehetővé teszik az aktív hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe. Mondhatnánk azt is, hogy ez egy tű nélküli mezoterápia.Oxypo, Gamma Gen kezelőfej  GAMMAGEN   a Világújdonság

Kettő az egyben! Segítségével a hatóanyagok mélyre juttatása valóban a leghatékonyabb, hiszen egyszerre alkalmazza az előző két fej összes előnyét, egyben megsokszorozva azok hatását. Ebben a fejben egyszerre működik a magas nyomású oxigén, és az elektroporáció.
A hatás drámaian megsokszorozódik!Oxypo, Lifting Gun kezelés  LIFTING GUN   – még egy Világszabadalom!

És még egy világszabadalom, a ráadás: a LIFTING GUN, amely egy váltakozó áramot használó ráncfeltöltő, feszesítő eszköz, amely olyan plusz LED fényt használ, amely a bőrsejtek működését aktiválja, javítja a bőr mélyebb rétegeinek keringését, így fiatalítva és nyugtatva a bőrt.


Mire lehet használni az OXYPO gépet?

Hajas fejbőrre:
 • stimulálja a sejtek osztódását,
 • javítja a hajszál szerkezetét
 • a bejuttatott hatóanyagokkal felléphet a kopaszodás, hajhullás, és minden egyéb hajprobléma ellen
Az arcbőrön:
 • Skinrex, OXYPOGyorsítja a plasztikai műtétek utáni regenerációt
 • Stimulálja a sejtképződést
 • Javul a sejtek anyagcseréje
 • Fokozza a kollagén és elasztin termelést
 • Feltölti a ráncokat
 • Kisimítja az arc finom vonalait
 • Feltölti a mimikai ráncokat
 • Megelőzi az arc öregedését
 • Újraépíti a sérült bőrt
 • Feszesíti, vitalizálja a bőrt
 • Kezeli a gyulladt, aknés bőrt
 • Elhalványítja a pigment foltokat

Végezetül, nézzük meg, hogy a Forgalmazó szerint, mennyi idő alatt térül meg egy SKINREX ultrahangos zsírbontó gép ára?

"A megtérülés természetesen sok tényező függvénye, hiszen nem mindegy, hogy Ön mekkora vendégkört képes bevonzani, mikor szolgáltat, milyen az üzletének a nyitva tartása, vagy éppen hány alkalmazottal dolgozik. Ennek ellenére ki lehet számolni egy megbízható adatot, amely szerintünk valahová 2 és 4 hónap közé esik.

Ez az idő életszerű, hiszen ha átlagos adatokkal számolunk, akkor 1,6 hónap jön ki: 1 dolgozó x 10 kezelés/nap (átlagos, hiszen 30-40 perces kezelésekkel ez nem megerőltető) x 12.000 forintos kezelési ár (átlagos, ennél vannak jóval drágább kezelőhelyek is) x 20 munkanap (van ahol szombat is hozzájön) = 2 400 000 Ft havi bevétel. Ha a gép árát elosztjuk ezzel az összeggel, akkor 1,6 hónap jön ki. Persze ebből lejön a kezelés munkadíja, de a saját tapasztalataink szerint így is maximum 2-3 hónap a megtérülés."


Hogyan lehetsz az elsők között Magyarországon?

Ha szeretnéd megismerni részletesebben és kipróbálni bármelyik SKINREX gépet, akkor vedd fel a kapcsolatot az európai disztribútorral, akik Budapesten várják az érdeklődőket. Olyan cégről van szó, akik annak idején az elsők között hoztak be Magyarországra ultrahangos zsírbontó gépet. Az elmúlt évek tapasztalata (a saját szalonjukban több mint 8000 vendég és 650 eladott bérlet) alapján, komoly segítséget tudnak adni a SKINREX gépek bevezetésében.
A SKYNREX disztribútorának, a Skinrex Beauty Hungary-nek az adatlapját, itt találjátok…
 
A SKINREX rövid bemutatója:

{youtube}REYMnVUiGEw{/youtube} elektrokozmetikai gépek gyártói,