Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

Érzéki és szexi tekintet a 3D Baalbek szempillával

Folytatjuk a 3D szempillák bemutatását célzó cikksorozatunkat, amelyben most az első magyarországi 3D szempilla márkával ismerkedhettek meg. Többek között azt is megtudhatjátok, hogy mennyire éri meg anyagilag belevágni új szolgáltatásként a szempilla-hosszabbításba.

Nézük sorra a szempilla-hosszabítás kapcsán felmerülő kérdéseket és azt, hogy milyen megoldásokat kínál, maga a forgalmazó.

Miért érdemes belevágni?
Először is, mert a szépségszakma egyik legjobb üzlete.  A befektetés minimális - 50.000-100.000 Ft között van - ami már 6-8 vendég után megtérül. Minden további bevétel tiszta haszon.

Ne felejtsük el, hogy a módszer már eléggé ismert és népszerű ahhoz, hogy annak alkalmazását a vendégeid egy része elvárja tőled. És persze ezek a vendégeid más szolgáltatásokat is igénybe vehetnek majd nálad.

Végül, de nem utolsó sorban a 3D szempilla-hosszabbítás, a kozmetikusok által olyannyira irigyelt fodrász és műkörmös szolgáltatáshoz hasonló. Vendéged megszokja a gyönyörű szempilláját, és igényli, hogy folyamatosan szép legyen. Ha csináltatja látszik, ha nem csináltatja hiányzik! A vendégednek - ha egyszer elkezdte - jönnie kell! 1-2 havonta menetrendszerűen visszajáró látogatóid lesznek! Ez minden kozmetikus álma.

Ingyenes nyíltnapok, ahol betekintést nyerhetsz.
Ha gondolkodsz rajta, de még nem vagy benne biztos, hogy neked való, látogass el a Baalbek Stúdió valamelyik nyíltnapjára, ahol bepillantást nyerhetsz a kulisszatitkokba. Az ingyenes rendezvényen minden információt megkapsz a döntéshez, hiszen közelről láthatod, hogyan készül a szálas szempilla, és ha kedved van magad is kipróbálhatod. A nyíltnapok időpontjáról és részleteiről bővebben olvashatsz itt >>>

Hogyan válasszak terméket és tanfolyamot?
A rendszer lelke a ragasztó és maga a technológia, vagyis ahogyan rögzítjük a szempillákat.

Ha még nem láttad, hogyan készül a 3D szempilla nézz bele videónkba.

{youtube}bAabwm44QL0{/youtube}

 
Ragasztó
Árban és minőségben már nagyon széles a skála. Egy biztos; csak megbízható, tartós és antiallergén ragasztóval lehetsz sikeres, ne ezen spórolj! A Baalbek Stúdió az évek során alkalmazkodott a felmerülő többféle igényhez, ezért két, dominánsan különböző ragasztót forgalmaznak, amelyet tetszés szerint alkalmazhatsz. Az eredeti 3D szempilla ragasztó egy nagyon sűrű, gyorsan száradó extra tartós ragasztó. A másik ragasztó - amit 10 termék alapos tesztelése után választottak ki - egy 10 ml-es kiszerelésű, folyékonyabb állagú, hosszabb szavatossági idejű ragasztó.

Szempilla

A szempilla szálak lehetnek szintetikusak és vannak selyemből készült pillák is. Ha a szolgáltatás árát nem tudod túl magasra tenni, akkor ebből választhatod a gazdaságosabb műanyag szempillát. A Baalbek-nél megtalálod a nagyon kedvező áru műanyag szempillákat, és az eredeti 3D selyempillákat is.

Kezdő szettek

Kezdő szetteket a piaci igényeknek megfelelően különböző árfekvésben kínálnak. A leggazdaságosabb szettet már bruttó 49.000 Ft-ért megvásárolhatod, de választhatod a luxus kivitelű és extra mennyiségű prémium készletet is 99.000 Ft-ért. Bármelyik készletet is választod, a hozzá kapcsolódó tanfolyamot ingyenesen elvégezheted. A termékeket és a kezdő szetteket megnézheted a cég webáruházában, ahol regisztráció után az árakat is látod.

Tudtad?
  A Baalbek Stúdió volt Magyarországon az első 7 évvel ezelőtt, aki 3D szempilla-hosszabbítással kezdett  foglalkozni! Az általuk forgalmazott termék márkaneve a 3D, ami annyira közismertté vált, hogy ma már tévesen az összes szempilla-hosszabbító termékre alkalmazzák.   

3D szempilla-hosszabítás tanfolyam a Baalbek Stúdióban

A tanfolyamról
A Baalbek Stúdió tanfolyami tematikája az elmúlt 6-7 év alatt tökéletesre csiszolódott. Nem csak készíteni tudják a tökéletes „szempilla-műveket”, de tanítani is. Kis létszámú, családias légkörű tanfolyamokon minden elméleti és gyakorlati tudást elsajátíthatsz a minőségi munkavégzéshez. Persze minden tanfolyami oklevél olyan, mint a jogosítvány. A megszerzett tudás a fejedben és a kezedben van, de ahhoz, hogy rutint szerezz és leszorítsd az elkészítési időt, ahhoz az elején sokat kell gyakorolnod. Megéri! Az első szempillakoszorú elkésztése akár 3 órát is igénybe vehet, de hamarosan harmadára szoríthatod ezt az időt. A Baalbek-nél számíthatsz rá, hogy a tanfolyam után sem engedik el a kezedet, később is szívesen segítenek tanácsokkal, akár gyakorlási lehetőséggel. A tanfolyamról bővebben olvashatsz itt>>>, illetve a következő képsorokon is bepillantást nyerhetsz, hogyan is zajlik egy tanfolyam.

3D szempilla tanfolyam a Baalbek Stúdióban

{youtube}KWvmquwEJMs{/youtube}

 
Üzlet, árak
Érdemes szót ejteni a szolgáltatás üzleti oldaláról is, mert végső soron mi hajthat minket újabb és újabb szolgáltatások felvételére? A befektetés mindössze a kezdőkészlet ára és a tanfolyamra szánt 1 nap. A teljes szempillakoszorú anyagköltsége 1.000-1800 Ft között mozog (attól függően, hogy mennyire használod ki a ragasztót) minél több vendéged van annál alacsonyabb lesz az anyagköltséged. A szolgáltatást 5-20.000 Ft között kínálják. Az árképzésnél figyelembe kell venned, milyen környezetben dolgozol és milyen minőségű anyagokkal. Érdemes külön árat kialakítanod az első felhelyezésre és a töltésre.A Baalbek Stúdióról szóló részletes információkat itt találod!