Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

Lifting a kozmetikában

Napjainkban a kozmetikusok már nem csak a bőr felszíni ápolásával foglalkoznak, hiszen nem elég kívülről ápolni, hidratálni, regenerálni, hanem belülről is újra kell struktúráni a bőr szerkezetét ahhoz, hogy tartós és szép hatást érjünk el...


 

Maradandó változások a bőrben

A kor előrehaladtával a bőr rétegeiben változás áll be. Ezeknek a folyamatoknak nagy része visszafordítható, szinten tartható, de sajnos a bőr felépítésében maradandó változások is létre jönnek. Megjelennek a mimikai és degenerációs ráncok, és ezek eltüntetése, illetve a ráncok kialakulásának lassítása komoly szakmai felkészültséget igényel.

Az irhában levő rostok (kollagén, elasztin) rugalmassága és száma nagymértékben csökken. A kocsonyás állomány (GAG) víztartalma és mennyisége is megváltozik, ezért a bőr dehidratált lesz.

Az irha és a hámréteg határán lévő papilláris réteg ellaposodik, ami szintén a bőr rugalmaságát változtatja meg. A hámrétegben is változás történik. A bazális sejtsor kevesebb új sejtet termel, míg a szaruréteg megvastagszik, ami meggátolja, lelassítja a hatóanyagok bejutását a bőrbe. Megjelennek a mimikai és degenerációs ráncok, és ezek eltüntetése, illetve a ráncok kialakulásának lassítása komoly szakmai felkészültséget igényel.

Hatékonyan a bőr öregedése ellen


Nem csak a kozmetikai kezelés alatt, de utána is napokig látványos lesz a bőr kisimulása, teltsége, hidratációja, ha a megfelelő hatóanyagokat alkalmazzuk a kezelések során. Ilyenek például a fitohormonok, az enzimek, az arany, vagy a mikronizált hyaluronsav. Ezek az anyagok ugyanis nem bomlanak le pár óra múlva, hanem a bőrben depót képezve még napokig tart a hatásuk. Ezáltal javul a retikuláris rostképződés, a sejtmátrix megújul, hatással van a lamininok (extracelluláris mátrix glikoproteinek) és a glükoz-amini-glikán kialakulására.

Az ilyen kezelések újszerűségét az adja, hogy nemcsak sejtépítő anyagokat, vitaminokat juttatunk a bérbe, hanem a bőrstruktúra rendeződésével érjük el a liftinghatást.

Biológiai peelingek

de tartoznak az enzim tartalmú készítmények is. Ezek tartalmazhatnak, papaint, ami a papayában, ficant, ami a fügében található, és talán a legszélesebb körben felhasznált enzim a bromelian, ez az ananász egyik alkotórésze. Ezek mind proteáz bontó folyamatokat indítanak el a bőr felületén. Ennek hatására a bőr szarurétegét kíméletesen tudjuk eltávolítani, és előkészítjük a mikrodermabrázióra.
A cikk Szépvilág Extra szakmai magazinban jelent meg
3 D szempilla, szempilla építés, műszempilla, összehasonlítás ,

Weboldal a szépségszakmának. Kozmetikus, fodrász, műköröm, manikűr, pedikűr, szolárium, sminkes, szakmai weboldal. gyártó, forgalmazó, krém, kozmetikus szakáruház, fodrász kellékes, üzletvitel, marketing, fórum, ingyenes apróhirdetés.Webáruház, internetes anyagrendelés, Szalon berendezés, szalon bútor, gépfertőtlenítő eszközfertőtlenítő kézfertőtlenítő és bőrfertőtlenítő, higiéniai eszköz. szolárium, kozmetikus webáruház, kozmetikus kellékes
Mikrodermabrázió, bőrcsiszolás
, lézer, ipl bérlés, villanófény, sminktetoválás, dekor kozmetikum, smink, rúzs, hydroabrázió, kozmetikus állás, kozmetikus használt bútor, hámlasztás, mezoterápia,

gyanta, gyantapapír, gyantázógép, professzionális kozmetikum, selyem krém, aranykezelés, hatóanyag ampulla,  kontúr fásli, testkezelés, triplar regen, radiofrekvencia, ultrahang, iontoforézis, bőrradír, 3 D szempilla, szempilla hosszabbítás, műszempilla,
Kozmetikus alapanyag, kozmetikus kellék,
Szépségszakma.hu szakmai oldal, kozmetikus áruház, bútor, Kozmetikus munkaruhák, masszőr munkaruha, sminkes munkaruha, székbeterítő, fejpánt, ingyenes apróhirdetés., lifting, bőrfiatalitásWeboldal a szépségszakmának. Kozmetikus, fodrász, műköröm, manikűr, pedikűr, szolárium, sminkes, szakmai weboldal. gyártó, forgalmazó, krém, szakáruház, kellékes, üzletvitel, marketing, fórum, ingyenes apróhirdetés. Webáruház, internetes anyagrendelés, Szalon berendezés, szalon bútor, gépfertőtlenítő eszközfertőtlenítő kézfertőtlenítő és bőrfertőtlenítő, higiéniai eszköz. szolárium, bőrcsiszolás, mikrodermabrázió, Szempilla-hosszabbításról szóló összehasonlító írásunkhoz kapcsolódóan mutatjuk be a JB LASHES termékeket forgalmazó ACE-IMPORT Kft. Kozmetikus alapanyag, kozmetikus kellék, kozmetikus áruház, bútor, Kozmetikus munkaruhák, masszőr munkaruha, sminkes munkaruha, székbeterítő, pigmentfolt, akne, hegek, ránc, fejpánt, ingyenes apróhirdetés. Tiszavirág Fesztivál. Mikrodermabrázió, bőrcsiszolás, lézer, ipl, villanófény, sminktetoválás, hydroabrázió, kozmetikus állás, kozmetikus használt bútor, hámlasztás, mezoterápia, gyanta, gyantapapír, gyantázógép, képes beszámoló, kozmetikus kongresszus, kiállítás és vásár. professzionális kozmetikum, gyémántfejes mikrodermabrázió, selyem krém, arany kezelés, hatóanyag ampulla,  kontúr fásli, testkezelés, triplar regen, radiofrekvencia, ultrahang, iontoforézis, bőrradír, 3 D szempilla, szempilla építés, műszempilla, derma-roller, pigmentfoltok, akne helyek, enyhe ráncok, hegek, sebhelyek, stria halványítás, tűs henger, kollagén indukciós terápia, miikrodermabrázió, hydroabrázió, bőrcsiszolás, akne, pigmentfolt.