Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

Kozmetikai márkák rövid ismertetése

 féle professzionális termékcsalád közül. Némelyiket ugyan már több évtizede ismerjük, de nagy részükről semmit sem tudunk. Íme egy kis segítség, ezen az oldalon összegyűjtöttük a Magyarországon elérhető professzionális kozmetikai márkákat, rövid ismertetővel...    4VOO férfikozmetikumok

Az egész világon jól ismert luxus márka vezető terméke a londoni Harrods vagy a párizsi Lafayette áruházaknak is. Magyarországon 2012. évtől kapható a 4men Cosmetics Kft. forgalmazásban. Marek Hewryk vegyész, biológus közel egy évtizede megalakított egy innovatív kanadai bőrápolási és kozmetikai céget 4VOO néven. Ezek a legmodernebb technológiával előállított kozmetikumok szolgálják a leghíresebb sztárok, hírességek, előkelőségek, üzletemberek igényeit, a legismertebb szakemberek ajánlásaival.
 

AA Prestige Institute

Az allergiára hajlamos és az érzékeny bőrűek számára kifejlesztett test és arcápolási termékek gyártására szakosodtak. Az arc- és testkezelésre alkalmas készítmények magas százalékában tartalmaznak gyógynövényeket, bőrrokon összetevőket, vitaminokat és a legújabb innovatív hatóanyag komplexeket. Palettájukon megtalálhatók a speciális ápolást biztosító kezelő készítmények.
 

Afrodita Kozmetika

A cég 1970 óta gyárt természetes alapanyagból előállitott termékeket. Elkötelezett hívei a természetes szépségnek és az egészségnek. Termékeik a legkiemelkedőbb természetes alapanyagokból készülnek, dermatológiai, kémiai és mikrobiologiai szempontból teszteltek. Bár az Afrodita termékekkel elsősorban kozmetikusok dolgoznak,  de megrendelhetőek az interneten is alsó-közepes áron.

 
Age Attraction
- Németország
Többszörösen magas hatóanyag koncentrátumokkal előállított termékek. Nem  tartalmaz bőrt terhelő anyagokat: PEG-et, Parabének-et, paraffint, vazelint, ásványi olajat, színezéket, illatanyagot, állati eredetű összetevőket. Kitűnő minőségű növényi kivonatokat tartalmaznak, melyek egy időben képesek védeni és ápolni is a bőrt. Bőrápoló termékeiket már 25 éves kortól ajánlják.  A készítmények magas hatóanyag koncentrációjának és a liposzomatikus szállítóanyagoknak köszönhetően, a használatuk egyedi és látványos hatást képes kifejteni az Anti-Aging kezeléseknél, és az otthoni bőrtáplálás során is.


Dr. Belter

Olyan ápoló kozmetikum, mely­nek válogatott nyersanyagokból előállított természetes, hatásos, de kíméletes termékeket foglal magába. 11 termékcsaládból áll, minden bőtípus és korosztály számára, hogy a kozmetikus egyénre szabottan kezelhesse vendégeit. Kevelt hatóanyagaik bőrbarát anyagok, növényi komplexek, tengeri kivonatok. A professzionális és lakossági termékek (otthoni kezelésre) egyaránt megtalálhatók a palettán.
 

Algolgie
- Franciaország
Majd harminc éve kínálja a cég a tenger kincseit, a minden bőrtípusra használható természetes és innovatív kozmetikai termékeit. A tengertől kapta az inspirációt, több 100%-os hatóanyag tartalmú és egyedi fejlesztésű termékkel is rendelkezik. A készítményekben felhasznált mintegy 60 féle algafaj a világon a legtisztább algatelep hírében álló Bretagne-partvidékéről származik. Az Algologie több mint 10 termék-családból álló sorozatból áll. A termékekben található tengeri alkotóelemek a növényi alkotóelemekkel összhangban fejtik ki hatásukat a bőrre.
 

Algotherm

Az Algotherm céget 1962-ben alapították. Célja olyan termékek előállítása, amik az erősen koncentrált tengeri összetevőknek köszönhetően kimagaslóan hatékonyak, mégis természetesek, hiszen a parabén- és phenoxyethanol vegyületeket nem tartalmaznak. Az Algotherm elkötelezett az iránt, hogy egy olyan termékeket nyújtson, ami a felbecsülhetetlen tengeri összetevők gazdagságát, minőségét és hatékonyságát biztosítja. Ezért számos óvintézkedést tesznek az algák védelméért.
 
 
Anakonda Professional 
- MAGYAR TERMÉK!
Közel 30 éve van a professzionális kozmetikai piacon. A megújult Anaconda  új, innovatív aktív anyagokkal és magas hatóanyag-tartalommal kínálja temékeit. Ötvözik a professzionális kozmetikumok terén szerzett több évtizedes tapasztalatukat a legmodernebb hatóanyagok alkalmazásával. Küldetésünk olyan magyar minőségi, valóban hatékony professzionális kozmetikai termékek fejlesztése és gyártása, amelyek használatával a kozmetikus szakemberek munkájukat eredményesen, vendégeik maximális megelégedésére végezhetik.


Anesi

Professzionális kozmetikumaival hatékony arc-és testkezelési programot kínál minden bőrtípusra, melyhez otthon használható termékeket is biztosítanak. Az Anesi készítményekben található hatóanyagok sokfélesége és minősége garantálja a hatásos és látványos kezelést. A több, mint 10 termékcsaláddal erdményesen kezelhetők a legkülönbözőbb kozmetikai problémák.
 

Anna Lotan

Biokozmetikai laboratóriumában három évtized tapasztalatával fejlesztették ki a fõként természetes alapanyagokat tartalmazó, bõr- és környezetbarát kozmetikai termékeket. Professzionális és otthoni felhasználásra alkalmas kiváló minõségü kozmetikai termékek forgalmazásával foglalkozik. A gyártó cégI zraelben a Földközi tenger partján, az õsi római város, Caesarea közelében található.


Annemarie Börlind

Termékskálájuk a legrövidebben így jellemezhető: „Minden bőrtípusnak a megfelelő bőrápoló programot, minden ápolási igénynek a megfelelő terméket.” A gyógynövény-kivonatok szigorúan ellenőrzött biotermesztésből származnak, maguk a termékek nagy hatásfokú vitaminokkal készülnek, és nem tartalmaznak mesterséges tartósító-, szín- és illatanyagokat. Saját kutatócsoportjuk fejlesztési eredményeit több nívós díjjal ismerték el.
 

Aquatonale

Az ESSERE Hungary Kft. 2005. óta az AQUATONALE francia kozmetikumok, kizárólagos magyarországi forgalmazója. A kozmetikumok tengervizet, valamint környezetvédelmi területről származó algákat, alginátokat, továbbá tengeri üledékekből összegyűjtött rákpáncélból és kagylóhéjból kivont hatóanyagokat tartalmaznak magas koncentrációban, melyek nyomelemekben, enzimekben, ásványi anyagokban  gazdagok.   


Balzsam Labor

Speciális, a kozmetikai szalonokban történő kezelésekhez alkalmazható készítmények, melyek lehetővé teszik a bőr adott állapotának megfelelő ápolását. Fejlesztésük során elsődleges szempont volt a hatásosság - természetesség - kompabilitás hármas elvnek a megtartása, így a felhasználásuknak szinte végtelen variációja lehetséges.


Belnatur

A BELNATUR kozmetikai termékeit csak természetes alapanyagokból gyártja. A tenger kincseit és a természetben található gyógynövények, virágok, gyökerek hatóanyagait használja fel a készítményeiben. A világon több mint 30 országban alkalmazzák sikerrel arc és testkezelő kúráit.  A termékek a legkülönbözőbb problémákra és minden bőrtípusra, arc és testkezelő anyagokként nyújtanak segítséget a kozmetikai kezelésben. Arckezeléseinket aromákkal, biológiailag aktív hatóanyagos ampullákkal egészíthetjük ki.


Biodroga

Németországban, a Fekete-erdő lábánál készülő exkluzív biológiai szépségápolók. A cég termékek dinamikus fejlődésének köszönheti, hogy ma a világ legismertebb minőségi kozmetikumokat gyártó vállalatai közé tartozik, termékeit több, mint 45 országban forgalmazza. Az eredeti biológiai szépségápolási szisztémája újításokat és megoldásokat ajánl céltudatos módszerekkel, a korán öregedő, és a gyakori bőrproblémákkal rendelkezők páciensek számára. Ez a szisztéma komplett kezelési programokat kínál, a garantált eredményt a vállalat kutatói által kifejlesztett speciális BIODROGA formulák biztosítják.


Biola Natúrkozmetika
- Magyar termék!
Nagyszámú lakossági natúr és biokozmetikai termékükkel széles választékot kínálnak. A professzionális natúrkozmetikai termékcsaládjuk minden bőrtípusra,  és testkezelésekhez is hatékony - teljes kezelési programokkal szolgálja a kozmetikusok munkáját. Tanúsított biokozmetkumaik különösen nagy sikert arattak a bio anti-ageing lifting kezelésekben. Tápanyagokkal tartósan feltöltve és stimulálva a bőr természetes struktúra feltöltő folyamatait. Praktikusan megválasztott összetett hatóanyag csoportokkal biztosítja az eredményes kezelést és bőrállapot javulást.

Vissza az oldal elejére...


Charlotte Meentzen
charlotte mentzen kozmetikus
A Charlotte Meentzen gyógynövény kozmetikumok bőrgyógyászok által tesztelt, kitűnő minőségű, jól bevált termékek egész skáláját vonultatja fel különböző készítmények formájában. Ezek a készítmények minden szempontból megfelelnek még az érzékeny bőr követelményeinek is, nem tartalmaznak semmiféle allergén anyagot. Összetevői és hatóanyagai megfelelnek az INCI nemzetközi és az EU szabványoknak, valamint az USA-ban működő CFTA-nak.     Link itt...


Cinecitta

A Cinecitta Make Up oktató és kereskedelmi Kft 1998-ban alakult, melynek legfőbb tevékenységi körei a professzionális oktatás ( a szakma és a lakosság körében is) és az olasz filmgyár sminkszerének a Cinecittának a forgalmazása. Ez a professzionális termék mára kivívta mind a kozmetikus mind a sminkes szakma elismerését.


Colway Hungary Kft.

A lengyel márkát Magyarországon tanácsadónőktől rendelhetjük meg közepes áron. A céget rákkutató professzorok alapították, amikor is kutatásba kezdtek, arra a megállapításra jutottak, hogy az édesvízi, Tolpyga nevű hal bőréből kinyert természetes kollagén azonos szerkezettel rendelkezik, mint az emberi szervezetben található kollagén. A cég nem csak kozmetikumokat, hanem étrend kiegészítőket is árul. Minden termékük fontos összetevője a hal kollagén.
 

Contessa Mathelda

A  Mathelda forrás különlegesen kedvező összetételű termál víz a Contessa Mathelda szépségápolási termékcsalád alapanyaga. A termálvíz az agyag és iszap kiemelkedően hatásosak az arc és a test szépségének és egészségének megtartásában, helyreállításában. A kezelések a termál víz nyújtotta előnyökre épülnek, így megújítják, táplálják, hidratálják és puhává varázsolják a bőrt, valamint a termálfürdő világába viszik el a vendéget a kezelés idejére.


Dibi

Olaszországból származó minőségi Dibi high- tech vonulatú és Olos holisztikus termékcsaládjaink a trendeket követő formuláikkal professzionális használatra kifejlesztett termékpaletták, melyek a kozmetikai kezelés után teret adnak az otthoni ápolásnak is.
 

Dr. Babor

Luxus bőrápolás, mely a természet legjavát a holnap kutatási eredményeivel kombinálja. Fedezze fel egyéni szépségét a BABOR kozmetikumokkal, melyek olyan egyediek, mint Ön! Magyarország egyik vezető professzionális kozmetikai márkája!


Dr. Belter

A dinamikusan fejlodo cég minden terméke hypoallergén, dermatológiailag tesztelt, parfümmentes, természetes és biológiai anyagokat, valamint fényvédo filtert tartalmaz. A termékek kimagaslóan hosszú szavatossága a gyártás magas színvonalának köszönheto. A DR.BELTER® COSMETIC Németország egyik vezeto kozmetikai cége, kizárólag csak professzionális kozmetikai termékeket gyárt a legnagyobb gondossággal, folyamatos, rendkívül szigorú minoségi ellenorzés mellett. A cég semmilyen állati kísérletet nem végez.


Dr. Grandel

A közel hatvan éves múltra visszatekintő DR.GRANDEL cég által kínált bőrápolási program egymást kiegészítő, gondosan válogatott természetes alapanyagokat tartalmaz, így biztosan megtalálja az adott bőrtípusának és bőrápolási igényének megfelelő készítményt, egyedi, 40 országban jelen levő prémium kategóriás termékcsalád.

Dr. Kelen
A cég innovatív stratégiáját kiváló minőségű, korszerű kutatásokon alapuló, speciális termékcsaládok gyártása határozza meg. A készítmények környezettudatos fejlesztésénél kiemelt jelentőségű a természetes növényi hatóanyagok alkalmazása, valamint a konzerválószerek, illatanyagok és színezékek használatának elkerülése. Klinikai, dermatológiai és hypoallergen vizsgálatok garantálják a készítmények hatékonyságot és minőségét.


Dr. Pál Laboratórium
- MAGYAR TERMÉK!
Bőrklinikailag tesztelt, gyógyszerészek által kifejlesztett termékek, amelyeket mindig frissen készítenek el a laboratóriumban a kozmetikus rendelésére. Ezek a  kozmetikumok minden esetben  mesterséges  illat -  és színezékmentesek!
Egyedülálló  szagtalan fokhagymazseléjük már sok-sok éve a tinédzserek és pattanásos bőrűek igazi csodaszere, de ugyanúgy minden bőrtípusra a természet erejét hívja segítségül ez a termékcsalád. A gyógynövények mellett  zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak és egzotikus virágok kivonatait is felhasználja.
professzionális márka baalbek

Dr. Rimpler

A világon először sikerült értékes, zsírban oldódó anyagokat - mint pl. a Q10 - eddig elérhetetlen mennyiségben és stabilitásban a bőrbe juttatni. A modern kozmetika titkát jelentő parányi NANO LIPID® részecske egy teljesen új hatóanyagszállító nemzedék, a ma létező legkisebb és leghatékonyabb szállítórendszer - az Oscar díjat követően sorozatosan, nyeri meg a pályázatokat és a tudományos díjakat, ezzel is emelve a DR. RIMPLER kozmetikumok hírnevét. A NANO LIPID® technológia 10 évre védett szabadalom, melyet kizárólag a DR. RIMPLER cég használ fel termékeiben.    Link itt...


Dr. Spiller
- Németország
A Dr. Spiller termékei speciális recepttúrák alapján készülő magas hatékonyságú biokozmetikumok. Minden készítményt és termékkategóriát a kompromisszumok nélküli szépségápolásra terveztek a szépségszalonoknak, wellness és SPA centereknek. Céljuk, hogy olyan professzionális termékeket kínáljanak, melyek hatékony megoldást jelentenek vendégek bőrproblémáira bőrtípustól függetlenül. Ez az, ami a Dr. Spiller biokozmetikumokat olyan egyedivé és értékessé teszi.


Dr. Temt

A W. Pauli GmbH & Co. KG - Dr.Temt Laboratories elsősorban krémeket, maszkokat, peeling termékeket, ampullákat és gyantákat gyárt, de itt készül a világhírű Combinal szempillafesték is. Minden termék gondosan válogatott, természetes alapanyagok felhasználásával, a legkorszerűbb gyártási módszerekkel, szigorú minőségellenőrzés mellett, Bécsben készül. A bőrápoló készítmények alapjául elsősorban natúr növényi kivonatokat és egyéb természetes anyagokat használnak.


Elite LuxLab
A professzionális kozmetikumok teljesen új, tudományosan kifejlesztett vonala, amelyek kiaknázzák a legsikeresebb technológiai újításokat a kozmetika területén. Kifejlesztői a világ vezető kutató- és gyártó laboratóriumai a bőrfiatalítás területén.  A magas hatékonyságú INNOVATÍV LUXUS-öszszetevők, más, első osztályú vivő- és hatóanyagokkal kombinálva vannak jelen a TOTAL EFFECT termékekben, melyek a sajátosan finom, kényeztető textúrájukkal, a könnyű felszívódásukkal, kellemes illatukkal kiegészülve alkotják meg a kozmetikai tudománynak ezt a nagyszerű új vonalát.


Ericson Laboratoire
A svéd származású Ericson professzor Franciaországban telepedett le és 1962-ben Párizsban nyitotta meg az első szépség központot. ERICSON LABORATOIRE már 60 országban fogalmazza termékeit.


Etre Belle
Az Etre belle kozmetikumok több mint 20 éve jelen van a világban, több mint 10.000 szépségszalon, Spa használja fel. Orvosi lehetőségek a hatékony szépségért.


Fáma - MAGYAR TERMÉK!
FÁMA termékek válogatott minőségű alapanyagok, valamint különlegesen tiszta víz - HIGH PURITY REVERSE OSMOSIS SYSTEM - felhasználásával készülnek. A céget 1986-ban alapították. A FÁMA gyógykozmetikai készítmények sokéves, sikeres kutatómunka eredményei.Nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek, vegyészek, orvosok és kozmetikusok tudásuk legjava van termékekben. A készítmények olyan biológiailag aktív anyagok, melyek segítenek visszaállítani a szervezet eredeti működési egyensúlyát, védik és regenerálják azt, hozzájuttatva nélkülözhetetlen élettani faktorokhoz.


Fiore Fashion
A termákcsaládot az érett bőr számára fejlesztették ki. Rendszeres használatával hatóanyagai stimulálják a sejtek újraképződését.  Fő hatóanyagai az  Aloe Vera és a szőlőkivonat, nanotechnológiával előállított hyaluronsav, arginin.


Fito Fruit  - MAGYAR TERMÉK!
" A gyümölcsök és a gyógynövények évszázadok óta segítségünkre vannak bőrünk egészségének megőrzésében. A készítmények alkalmazása közben gondoljunk arra, hogy az igazi szépség a test és a lélek egyensúlyából ered, és ne feledjük azt sem, hogy a természet mindig igaz barátunk marad "


Germaine de Capuccini - Spanyolország
A spanyol Germaine de Capuccini luxuskozmetika cég már közel 50 éve kiváló hatóanyagokat készít, melyek az egyes bőrtípusok, esztétikai problémák sajátságainak megfelelően vannak összeválogatva. Az így megalkotott kellemes textúrájú, diszkrét illatú termékek használatához megfelelő szépítő és a jó közérzetet biztosító kezelési rituálékat állították össze. A kutatás, fejlesztés és a termékek előállítása közben is környezetkímélő eljárásokat alkalmaznak.  Napjainkban a világ több mint 78 országában megtalálhatóak.


Gerovital
Egy személyre szabott esztétikai kezelés módszert, különlegesen elkészített kozmetikai termékekkel, melyek megelőzik az öregedési folyamatokat és csökkentik azokat, amelyek már elkezdődtek, stimulálják a szervezet védekező reakcióit.


Gertraud Gruber - Németország

A Grueber asszony filózófiája szerint megalkotott teljességkozmetika lehetővé teszi a vendégek holisztikus megközelítését a test, lélek, szellem egységében. Kíváló minőségű biokozmetikai készitményeinket szépségszalonok, szállodák, Wellness- és Spa-intézmények számára kínáljuk kabin és lakossági kiszerelésben.


Gigi Cosmetic - Izrael
1991 óta jelen a magyar piacon a Gigi Cosmetic Laboratories, mely Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata. A Gigi Cosmetic Laboratoreies üzletpolitikáját az alapítás óta az határozta meg, hogy mindenkor a kozmetikusok szakmai ismeretére támaszkodva törekedjen a szépségápolás komplex biztosítására. Célul tűzte ki, hogy a kozmetikai szalonokban végzett kezelések során felhasznált anyagok, és a házi ápolásra szolgáló kozmetikumok egységével a legnagyobb hatékonyságot biztosítsa.


Guinot - Franciaország

Ma már a világ közel 70 országában  használják a GUINOT termékeket. Az egyedi kezelések,  nemzetközi tekintélynek és elismertségnek örvendenek. A szalonkezeléseken kívül a GUINOT márka arc- és testápoló, gyantázás utáni, valamint fényvédő és különleges férfikozmetikai készítmények széles skáláját kínálja.
 

Henriette Faroche
A Lanéche luxus ápolók kis testvérének tartott  termékcsalád,  mely pénztárcabarát árait jól párosítja a minőséggel. Színes, dinamikus megjelenésével és kedvező áraival egyre több kozmetikus tetszését elnyeri.

 
High-Care Cosmetic
Magas minőségű professzionális termékcsalád, amely magába foglalja az arc-és testkozmetikát. Nevéhez fűződik egy rendkívül egyedi, kiváló minőségű és mindig újat is magával hozó  az egészségügyben is elismert géppark.Orvosilag kifejlesztett, tesztelt eszközök és eljárások, speciális, célirányos gépek kombinált alkalmazása.
 

Ilcsi  - MAGYAR TERMÉK!

Küldetésük: „Az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. olyan szakorientált, tapasztalati úton szerzett know-how-val rendelkező cég, mely Ilcsi márkanév alatt professzionális, natúr, problémamegoldó kozmetikumokat gyárt, amelyekhez a szakma szereplőinek magas színvonalú képzést biztosít, hogy így segítse az emberek bőrproblémáiból származó testi és lelki gondjainak és gátlásainak természetes módon való kezelését.”

Vissza az oldal elejére...


Image Skin Care
Az Image termékcsalád tagjait a speciális, aloe alapú kémiai, savas peelinggel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé. A 2003-as megalapítása óta a márka hihetetlen gyors karriert futott be mind az Egyesült Államokban, mind pedig Európában.
 
Izabella Lancry Balbeek Studio
 Isabelle Lancray
 Az Isabelle Lancray a legmagasabb igényeket is kielégítő exkluzív termék, számos luxus kezeléssel. Különleges és egyedülálló hatóanyagokkal, minőségi márkát képvisel a nemzetközi piacon.Termékei minden, a kozmetológiában elért hi-tech elemet tartalmaznak, ezzel új dimenziókat nyitva a kozmetikai kezelések terén.       Link itt...

 
Janssen Cosmeceutical - Németország

A Janssen Cosmetics a gyógynövények és a tengeri kivonatok egy új generációját egyesíti, egyetemben a biotechnológiai összetevők felhasználásával. A termékeket vezető német laboratóriumokban, a legújabb kutatások eredményeit szinte azonnal felhasználva fejlesztik és tudomány állása szerint folyamatosan tovább fejlesztik. Több készítmény hatóanyaga világszabadalom.
 

Jean d'Arcel
Szépségápolás francia eleganciával. 50 évnyi tapasztalat, hozzáértés és siker. A JEAN D’ARCEL-termékeket több mint 40 országban forgalmazzák. Kezelőcsaládok a legkülönbözőbb bőrtipusokra.


Joli, Stella Zrt. -  MAGYAR TERMÉK!
Professzionális kozmetikumok, természetes, natúr arc- és testápolók, kozmetikai kiegészítők. A saját gyártatású Lady Stella márkája közkedvelt a professzionális kozmetikai szakma körében. A márka 2008-ban és 2009-ben is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, majd 2011-ben a Magyar Brands kitüntető címet is.


Kaviczky - MAGYAR TERMÉK!

"A Kaviczky natúr kozmetikumai a szépségápolás új dimenzióját tárják Ön elé a bőr természetes szépségének, fiatalságának, vitalitásának megőrzése érdekében. A hévízi iszapot tartalmazó színezék és tartósítószer mentes magyar kozmetikumaink egymásra épülnek, egymás hatását erősítik. A természetesen szép és tökéletesen ápolt külső komfortérzetével kényezteti Önt a nap 24 órájában."


Klapp - Németország
Professzionális német termékcsalád


Lady Stella - MAGYAR TERMÉK!
Anti-aging, arc- és testkezelő szalonkozmetikumok, speciális probléma orientált arc- és test, kéz- és lábápoló készítmények

 
Laneche
A modern bőrápolás legújabb ismereteivel olyan bőrápoló családot dolgoztak ki, amely a legjobb eredményeket nyújtja. Minden Lanèche termék 100 %-ban tiszta növényi kivonatokat, nagy mennyiségű vitamint, provitamint, koenzimeket, antioxidánsokat tartalmaz.


LD, Living Dimension  - Ausztria
A LIVING DIMENSION gyártója 1963 óta foglalkozik professzionális, szalonexkluzív termékek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával. Az osztrák termékcsalád minden kozmetikai problémára, és bőrtípusra személyre szabott megoldást kínál, így a vendégek a számukra legjobb kezeléseket kapják.


Liz Ryder -  MAGYAR TERMÉK!
A termékekben egyszerre vannak jelen a hagyományos, évszázados megtapasztalások, a mai kor tudományos vívmányai és a kozmetikus felhasználók részéről támasztott elvárások gyakorlati megközelítése.


Lyl - MAGYAR TERMÉK!
"Több éves gyógyszerkutatói és gyógyszeripari múlt után, határoztunk úgy, hogy tapasztalatainkat natúrkozmetikumok fejlesztésében és gyártásában kamatoztatjuk. Eltökélt szándékunk a természet kincseit - a népgyógyászatban már régóta használt gyógynövényeket, méhészeti produktumokat - korszerű formában, elérhető áron bevonni a szépségápolásba. Néhány éves úttörő munka után elmondhatjuk, hogy az általunk fejlesztett és gyártott natúrkozmetikumok nagy megbecsülésnek örvendenek mind a nagyközönség, mind a kozmetikusok körében."


Maria Galland - Paris Franciaország
A Maria Galland Paris kezelési módszereit és kivételesen képzett szakembereit több évtizede világszerte magasan elismerik a professzionális szépségápolás területén. Személyre szabott és azonnal látható eredményt adó kezelést kínál. Exkluzív arc- és testkezeléseket, otthoni ápolási is programot kínálnak.


Mary Chor -  Franciaország
A termékcsalád megalkotásához egy francia plasztikaisebész fia a gyógyszerészeti gyakorlatát használta fel. A termékek nem tartalmaznak parabent, GMO-t (genetikailag módosított organizmusokat) és kémiai fényvédőt, hogy így biztosítsák a tökéletes természetességet, biztonságot, ezáltal feleljenek meg az erősen igénybe vett bőr számára is, beleértve azokat is, akik már valamilyen plasztikai beavatkozáson is átestek.

 
Matis - Franciaország
A MATIS igyekszik a partnerei szemszögéből vizsgálni a kozmetikusi problémákat, a megoldásra váró kérdéseket, az ezekre adott válaszok pedig képviselik az 1998-óta tartó forgalmazás tapasztalatait, erősségeit is. Válaszainkban fő inspiráció az az innovatív gondolkodásmód, aminek birtokában a MATIS a hazai prémiumkategória egyik vezetőjévé vált.


MayStar - Spanyolország
A Maystar egy spanyol kozmetikai márka, melyet 1984-ban Jesus Bonan alapított.Természetes alapú kozmetikumok.


Micro Silk
Arany, ezüst, selyem és válogatott ázsiai gyógynövények kivonatai.  A MICRO SILK kozmetikumok teljesen új irányzatot képviselnek a bőrápolásban, különösen a luxus minőségű natúrkozmetikumok területén. Kozmetikum ínyenceknek és azoknak, akik azzá akarnak válni! A parányi selyem molekulákat egy egyedülállóan új, ökológiailag minősített eljárással állítják elő.


Nelly De Vuyst - Belgium
Az exkluzív spa kozmetikumcsalád a piacon lévő termékek azon 2%-a közé tartozik, ahol a hatóanyagok maradéktalanul felszívódnak a dermiszben, azaz az irharétegben.A Nelly kezelések alapja a szigorúan kiválogatott, természetes gyógynövények eszenciáján alapul, amelyeket különleges eljárással vonnak ki, így nem okoznak allergiát.

 
New Hydra
A termékek a bőr számára jól hasznosítható természetes alapanyagú hatóanyagokat tartalmaznak.


Olos Natura - Olaszország
Az OLOS kozmetikai termékcsalád a természet szeretetéből és tiszteletben tartásából született meg, a természetből nyeri az energiát, a lágyságot, a hatásosságot, annak érdekében, hogy a testnek és a bőrnek teljes szépséget és harmóniát nyújtson.


Opsiderm
"Az OpsiDerm olyan különleges termék, mely figyelembe veszi, hogy az ember nem csak fizikai testből áll, hanem a keleti filozófia alapján gondolkozva előtérbe helyezi a test-lélek-szellem harmóniáját."


Oxigén Botanical
A bőr állapotának megőrzése és az öregedési folyamatok lelassításának igényét szemelőt tartva született meg az Oxigén Botanical termékcsalád. Olyan megoldásokat alkalmazva melyek a legmodernebb tudományos eredmények köszönhetően eddig elérhetetlenek voltak


Payot  - Franciaország 
A Payot termékek minden bőrtípusra és minden bőrállapota megoldást kínálnak, fedezze fel a professzionális kozmetikai kezeléseket és  használja otthonában is a széles választékban kapható termékeket.

Vissza az oldal elejére...


Phytomer  - Franciaország

 1972-ben alapították a márkát, fő hatóanyaga a szabadalmaztatott oligomer ® szimbolizálja a Phytomer hatékonyságát. Az oligomer-ben koncentráltan van jelen a tengervíz, ez a Phytomer 40 éves sikerének titka. 100%-ban természetes anyagok, 104 aktív vegyület, nyomelem a tengervízből. phyts biokozmetikum


Phyt's biokozmetikum - Franciaország
Több mint 40 éve Franciaországban fejlesztett és gyártott termékek, amelyeket ma már a világ 33 országában ismernnek és elismernek. A professzionális, minősített biokozmetikumok csak kozmetikusok számára készülnek és csak kozmetikusok forgalmazzák. Minden termék 100%-ban természetes, a COSMEBIO által ellenőrzött biokozmetikum.       Link itt...


PHURA  - Olaszország
100%-ban növényi hatóanyagok a Milánói Egyetem Szerves Kémiai Tanszékének tanúsításával. A növényi alapanyagok semmilyen szintetikus átalakításon nem esnek át. Nem tartalmaznak hozzáadott ásványi anyagokat, származékokat, állati eredetű adalékokat. Az aktív összetevők biotermesztésből származnak. Valamennyi termék klinikailag tesztelt.


Phyris
A PHYRIS termékeivel célzottan kezelhetők a különböző bőrtípusok. Tisztán növényi összetevőket tartalmazó recepturáival az egyedi igények és speciális bőrproblémák is kiemelkedő hatékonysággal kezelhetők.


Premier - Izrael
Termékei összetétele a bőr természetes folyamatai mellett segítik megújítani azt, azáltal, hogy stimulálják a sejteket és helyreállítják a bőr egyensúlyát. A készítmények azonnal felszívódnak, nem hagynak olajos réteget a bőr felszínén, és nem gátolják a bőr normális biológiai működését. Alapvető energiaforrást, oxigént és tápanyagot biztosítanak a bőr számára.


Rosa Graf - Németország
A Rosa Graf korszerű termékeiben és komplex kezeléseiben egyesülnek a géntechnika és a biotechnológia tudományának legújabb eredményei a természet emberemlékezet óta ismert gyógyhatású anyagaival. A klinikailag ellenőrzött, allergiát nem okozó, csak növényi alapanyagokat tartalmazó készítmények előírás-szerinti használata során eddig soha nem ismert hatások érhetők el.


Rejuvi  - Usa
A Dr. Wade Cheng professzor laboratóriumában készült termékeket ma már 30 országban forgalmazzák. A legmagasabb technológiával készült bio-organikus termékcsalád.


Skin Jet - Németország 

A nagy múltú Skin Jet cég készítményeket és készülékeket fejleszt és gyárt kozmetikai-orvosi rendelők számára. A készülékek, a készítmények és a kezelési technikák összhangja és a hatóanyag-kozmetika rendszerbe foglalt kezelési és ápolási koncepciója biztosítja a hatékonyságot.


Styx Natur Kozmetika
A természetes bőrápolószerek kizárólagos használatára törekszik, melyek közvetlenül, pozitívan befolyásolják a bőr anyagcseréjét. Ezáltal hozzájárulnak az egész szervezet oxigén és vérellátásához is. Mindehhez 100%-os tisztaságú és nagy finomságú hatóanyagokat használ, melyeket a legkíméletesebb módon állít elő, ügyelve arra, hogy biológiai hatásukat teljességgel ki tudják fejteni.

 
Tea Tree Oil
Teafaolaj alapú kozmetikumcsalád
 

Thal’ion thalasso - Franciaország

A Thal’ion termékek gyártója, a Bretagne partjaira települt Bretagne Cosmetiques Marin cég  az algák szakértője 100. éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tenger vizében élő, gyógyászati és más célokra használható algák kitermelésével és feldolgozásával. A Thal’ion arc- és testápoló készítmények teljeskörű kínálata nem hagy kivánnivalót maga után: termékeit a legnagyobb thalassotherápiás intézettekkel, SPA központokkal és wellness centrumokkal együtt fejlesztik, mindig kikérve a nagy tapasztalatokkal rendelkező kozmetikusok, masszőrök, terapeuták véleményét.


Thali'sens
A Thali'sens kezelési program meghívás egy olyan kikapcsolódásra, mely során újra felfedezheti önmagát. A szépség egyik világából a másikba történ? utazás alatt meghalljuk testünk kívánságait, újra felfedezzük az érintés érzését és végül eljutunk a harmóniáig.


Umo

Az UMO Facial Spa arckezelő rendszer egyesíti a bőrápolásban elért eredményeket, a Gamma PGA-t, és egy ultrahangos nanotechnológiát az egyénre szabott arcápolási kezelésekkel, mely által mélyen hidratálja és nyugtatja az arcot.


Wiener Kosmetikum - Ausztria
Aromaterápiás fáslizó módszer, amelyet Nemzetközi Feltalálói Nagydíjjal tüntettek ki.


YAMUNA Natúrkozmetika  - MAGYAR TERMÉK! 

Termékeik kizárólag a természetben is megtalálható hatóanyagokat és illóolajokat tartalmaznak. Fejlesztésük során elsődleges szempont, hogy a lehető legjobb - lehetőség szerint gyógyszertári - minőségű alapanyagokat használják. Termékeikkel megőrizhető a bőr természetes egyensúlya és védekezőképessége. Ellenzik az állatkísérleteket,   termékeik gyártása során semmilyen állati eredetű anyagot nem használnak. Céljuk, hogy rendszeres munka biztosításával segítsék a fogyatékkal élő embertársaik megélhetését, ezért termékeik csomagolását kizárólag ők végzik.

Szépségszakma Portál

Minden jog fenntartva!


4VOO férfikozmetikumok, AA Prestige Instutia, Afrodita Kozmetika, Age Attraction, Algolgie, Algotherm, Anakonda Professional, Anesi, Anna Lotan, Annamarie Börlind, Aquatonale, Balzsam Labor, Belnatur, Biodroga, Biola, Charotte Mentzen, Cinecitta, Colway Hungary Kft, Contessa Mathielda, Dibi, Dr BaborDr Belter, Dr Grandel, Dr Kelen, Dr Pál, Dr Rimpler, Dr Spiller, Dr Temt, Elite LuxLab, Ericson Laboratoire, Etre Bell, Fáma, Fiore Fashion, Fito Fruit, Germaine de Capuccini, Gerovital, Gertraud Gruber, Gigi Cosmetic, Guinot, Henriette Faroche, High Care Cosmetic, Ilcsi, Image Skin Care, Isabelle Lancray, Janssen Cosmeceutical, Jean d'Arcel, Jolli,Stella Zrt., Kaviczky, Klapp, Lady Stella, Laneche, Living Dimension, Liz Ryder, Lyl, Maria Galland, Mary Chor, Matis, Maystar, Micro Silk, Nelly De Vujst, New Hydra, Olos Natura, Opsiderm, Oxigén Botanical, Payot, Phytomer, Phyt's Biokozmetikum, Phura, Phyris, Premier, Rosa Graf, RejuviSkin Jet, Styx Natur, Tea Tree Oil, Thal'ion Thalasso, Thali'sens, Umo, Wiener Kosmetikum, Yamuna Natúrkozmetika

3 D szempilla, szempilla építés, műszempilla, összehasonlítás ,

Weboldal a szépségszakmának. Kozmetikus, fodrász, műköröm, manikűr, pedikűr, szolárium, sminkes, szakmai weboldal. gyártó, forgalmazó, krém, szakáruház, kellékes, üzletvitel, marketing, fórum, ingyenes apróhirdetés. Webáruház, internetes anyagrendelés, Szalon berendezés, szalon bútor, gépfertőtlenítő eszközfertőtlenítő kézfertőtlenítő és bőrfertőtlenítő, higiéniai eszköz. szolárium, kozmetikus webáruház, kozmetikus kellékes
 Kozmetikusképzés, Kozmetikus továbbképzés, Kozmetikus tanfolyam, Kozmetikus iskola, Kozmetikus mesterképzés, Kozmetikusképző, OKJ-s kozmetikusképzés, Kozmetikus akadémia, Kozmetikus képzés Budapesten, Kozmetikus képzés Székesfehérváron, Kozmetikus képzés Győrben , Kozmetikus képzés Kecskeméten, Szempillahosszabbító tanfolyam, 3D szempillahosszabbító tanfolyam, Mikrodermabráziós tanfolyam ,Alpécia, hajhullás, foltos hajhullás, hajhulláss okai
gyanta, gyantapapír, gyantázógép, professzionális kozmetikum, selyem krém, aranykezelés, hatóanyag ampulla,  kontúr fásli, testkezelés, triplar regen, radiofrekvencia, ultrahang, iontoforézis, bőrradír, 3 D szempilla, szempilla hosszabbítás, építés, műszempilla, ipl bérlés, villanófény,

Sminktanfolyam, Cukorpaszta tanfolyam, Mezoterápia tanfolyam, Sminktetoválás tanfolyam ,
Fodrász továbbképzés, Fodrásztanfolyam, Fodrász iskola, Fodrászképzés, Fodrász mesterképzés, Fodrász képző, OKJ-s Fodrász képzés, Fodrász akadémia, Fodrász képzés Budapesten, Fodrász képzés Székesfehérváron, Fodrász képzés Győrben, Fodrász képzés Kecskeméten, Hajhosszabbítás tanfolyam, Hajhosszabbító tanfolyam, Hajvágó szeminárium,
Melírtechnikák tanfolyam, Kontyszeminárium, Konty tanfolyam, Kozmetikus kellék, kozmetikuskellék budapesten, Fodrászkellék budapesten, Kozmetikus szalonberendezés, Fodrász szalonberendezés, Kozmetikus áruház fodrászáruház, Kozmetikus anyagok, Fodrász anyagok, Kozmetikus szakáruház, Fodrász szakáruház, Fodrászbútor, Kozmetikusbútor, Kozmetikus forgalmazó, Fodrászforgalmazó, Kozmetikus nagykereskedés, Fodrász nagykereskedés