Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

Az Év Charlotte Meentzen Kozmetikusa

Lezárult a 2014 őszén indult "AZ ÉV CHARLOTTE MEENTZEN KOZMETIKUSA" játék. Gratulálunk a győztes játékosoknak. Az első három helyezett nyereménye egy drezdai luxus utazás, de a többiek sem maradnak jutalom nélkül!

Az ősszel indított játék lényege, egyrészt a 85. születésnaphoz kapcsolódott, másrészt, hogy a Charlotte Meentzen Partner kozmetikusai és a vendégeik közelebb kerüljenek egymáshoz és a márka megismertetése által és ennek látható eredményeként természetesen a forgalom is növekedjen.
 
A hangsúly a kapcsolaton volt, a szavazó vendégnek ismernie kellett a kozmetikust és az alkalmazott kezelést. Ebből az derült ki, hogy ismeri a bőrtípusát és a szükséges Charlotte Meentzen hatóanyagokat.

charlotte mentzen év kozmetikusa
A játékosok díjazása melett, a vendégek között kozmetikai csomagokat sorsoltak ki / a szerencsések névsora megtekinthető forgalmazó facebook oldalán is.Első helyezett: Némedi Anikó
 
Második helyezett: Hadobásné Börcsök Anikó
 
Harmadik helyezett: Szmirnova Olga
 
Negyedik helyezett: Demendi Judit
 


A tapasztalatokból kiindulva folytatódik a játék, kiszélesítve az ősszel induló CMA - val  /Charlotte Meentzen Akadémia/ ahol a KIEMELT PARTNER cím megszerezhető. /a részleteket folyamatosan megismerhetitek a cég adatlapján...

2015. auguszus 19.
Kerti Attila