Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

’Goodbye’ plasztikai műtétek! ’Goodbye’ ráncok! A TAKE TEN megérkezett!

Take TEN – A tízperces ’Face Lift’!

Fiatalodjon percekkel éveket!


Csak tíz perc szünet. Fájdalommentes, műtét nélküli arcszépítés szakemberekkel.
Bemutatjuk a világ egyetlen 10 perces Face Lift- eljárását, arcunk személyi edzőjét, mely – miként az (s nem csupán reklámfogásból) nevében is szerepel - végre valóban csak tíz percet igényel életünkből, így több idő jut minden más egyéb fontos dologra…

„Minden perc megsebez” - Ahogy nő éveink száma, sajnos, hat ránk a gravitáció, s úgy változik bőrünk is. Az öregedés velejárója az izomtömeg csökkenése - az egész testen, így az arcon is. Az arcizmok tömegének csökkenése okozza a petyhüdt, lógó arc jelenségét. Ezzel párhuzamosan testünk kollagén- termelése is egyre csökken, ami bőrünk rugalmasságát biztosítja, majd drámai módon lelassul. A kollagén-hiány úgy támad meg bennünket, mint egy célt tévesztett bombázó-repülőgép, míg végül egy reggel felébredünk, és a tükörbe nézve azt mondjuk: „Nem érzem jól magam a bőrömben!” A kollagén hiányának hatása egyre nyilvánvalóbb: az epidermis folyamatosan veszítve feszességéből és tartósságából, elveszti fiatalságra jellemző ragyogását. Mindenféle krémezés ellenére először csak finom kis ráncocskák alakulnak ki az arcon, a vonások megereszkednek, majd a sötét foltok megjelenésével együtt a ráncocskák barázdákká mélyülnek.
Hirtelen felkapjuk a fejünket a legújabb kozmetikai termékeket, sebészeti arcszépítő eljárásokat reklámozó hirdetésekre. S csak akkor jövünk rá, hogy mindez nem elég, miután már több réteg krémet kentünk a bőrünkre mondhatni hasztalan, vagy kissé szegényessé vált arcmimikánk…
Hogy miért? Mi az oka?  Nos, a tüneteket kezeljük, s nem a problémát.

A Take Ten az érett nők három leggyakoribb kívánságából egyet biztosan tud garantálni: hogy koránál fiatalabbnak nézzen ki, s mindezért még csak nem is kell megszenvedni.

A Take Ten egyedülálló, az arc gimnasztikáját elősegítő forradalmi újítás, amely az orvostudomány módszereivel kutatott és fejlesztett, licensszel védett kezelési eljárás.
 

Működési alapelve:
Az arc izmainak egyedülálló hullámformátummal (ún. Baxendale- hullám) történő rendszeres stimulálásával a Take Ten izomtömeget épít – javítva a folyadékkeringést az arcizom megnő, korábbi terjedelmét veszi fel. Az arcizmok megváltoznak, szó szerint értendően ”formába jönnek”: a ráncok és vonások megemelkednek, így az arc megemelkedése konkrétan látható. A Take Ten az arcizmok megfeszülését okozza, ezt a készülék elektromos ingerületkeltéssel éri el. Az izom megfeszülése rövididejű, mégis intenzív, ugyanakkor teljességgel fájdalommentes.

Már az első tízperces mozgássorozat a Take Ten- nel szemmel látható eredményt hoz: az arc izmainak tömege növekszik, mert a folyadékkeringés javul. Ez mutatja a kezelési alkalom eredményességét és ez látszik is az arcon (vö. “felpumpálás” / testépítők). A ráncok és vonások megemelkednek, a fakó és fáradt arc frissé, fiatalossá válik, és egészséges, életteli színt kap, s ez a hatás úgy 12 - 24 órán át látszik is.
Mindemellett számos kellemes “mellékhatással” is járhat a kezelés, úgy mint: harapás javulása, fogcsikorgatás, fülzúgás és migrén elmúlhat, fej- és nyakszirti fájdalmak eltűnnek, arcüreggyulladás (a krónikus is) elmúlik, sőt mi több, a bőrbetegségeken, bőrhibákon, hegeken is javít.

 
 
Take TEN – Az egyetlen 10 perces face- lift!
Az arc izmainak tömege növekszik, a ráncok és vonások megemelkednek.


Ez a biztonságos (nem szorul a vendég semmiféle korrekciós beavatkozásra) és az előírások szerint, azaz megfelelő szakember által végzett arcszépítő kezelés teljesen fájdalommentes alternatívája a plasztikai műtétnek.

Rendkívül hatékony készülék (az arcidegbénult pácienseken is képes segíteni, még a legmakacsabb esetekben is), a kezelések gyorsan - egy TT Face Lift alapkezelés mindössze 10 percig tart -, és kényelmesen elvégezhetők, így végleg búcsút inthetünk a hosszas arcfiatalító beavatkozásoknak, s akár az egyórás ebédidőben bátran elugorhatnak egy röpke, szike és tű nélküli Face Lift- re, mindeközben ellazulva kipihenhetjük a mindennapi fáradalmakat.


Amit a szépülni, fiatalodni vágyó vendégek kaphatnak a Take Ten kezeléstől, többek között:


 
 • Az arcizmok megerősödnek.
 • Élénkíti az anyagcserét és a vérkeringést, megnöveli a kollagén termelést, a salakanyagok távoznak a szervezetből. >> A bőr állapota javul, feszesebbé, rugalmasabbá válik.
 • Kisimítja a ráncokat és a szarkalábakat, a vonások megemelkednek.
 • Javul a harapás (pl. fogcsikorgatás elmúlhat)
 • Elkerül az influenza.
 • Fülzúgás és migrén elmúlik.
 • Nervus trigeminus jellegű fájdalmak elmúlnak.
 • Fej-, nyakszirti fájdalmak eltűnnek.
 • Arcüreggyulladás (még a krónikus is) elmúlik.
 • Segít egyes arcon lévő bőrbetegségek esetén pl: psoriasis, akné, couperosa, szárazan hámló bőrfelület.
 • A hegek (régi hegek is) észrevétlenebbé válnak, halványulnak.
 • Egyedülálló, az arc gimnasztikáját elősegítő forradalmi újítás,   amely az orvostudomány módszereivel kutatott és fejlesztett, licence- szel védett kezelési eljárás.
Találkozzunk személyesen a Beautyn, a B /5 C standon! További információ:

Jakus Mónika - kapcsolat a finn forgalmazóhoz:               
/termékképviselet és bemutató/               
+ 36 20 466 9967                   
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   
www.taketen.net   


gyanta, gyantapapír, gyantázógép, professzionális kozmetikum, selyem krém, aranykezelés, hatóanyag ampulla,  kontúr fásli, testkezelés, triplar regen, radiofrekvencia, ultrahang, iontoforézis, bőrradír, 3 D szempilla, szempilla hosszabbítás, építés, műszempilla, ipl bérlés, villanófény,