Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

Képes riport egy tartós szempillahosszabbító- tanfolyamról

Szerettem volna megtanulni 3D szempillát készíteni, és a választásom a Baalbek Stúdióra esett, a belváros szívében, impozáns környezetben zajlott az oktatás.

Kis létszámú csoportban (összesen hárman voltunk), egynapos képzés keretében sajátítható el a 3D szempilla- hosszabbítás technikája.A cég közel öt éve forgalmazza és tanítja ezt a fantasztikus kozmetikai eljárást, ezért óriási tapasztalattal rendelkeznek mind az oktatás, mind a szolgáltatás területén, ami a tanfolyamon maximálisan érzethető is volt.

A képzés délelőtt 10 órakor kezdődött.  Először a kezdőkészletet mutatta be az oktatónk, egy igényes ki fém bőröndben van benne az összes kellék, amire szükség lehet. Szempillák különböző méretben, ragasztó, utóápoló, csipeszek, alátétek, oktató DVD, stb.

 
Majd a közel 1,5 órás átfogó elméleti oktatás következett, ahol részletes információt kaptunk az előkészületekről, a felhelyezésről, az utógondozásról, a vendégkezelésről, és marketing, illetve üzleti tanácsokkal is bőven elláttak bennünket.
U
tána a gyakorlati munka az első lépéstől oktatói segédlettel zajlott, és a kezdeti nehézségek után - hiszen ez egy merőben szokatlan, és aprólékos tevékenység - mindenki átszellemülten dolgozott.


A pillák csipesszel történő felvétele először lehetetlen feledatnak tűnt, de volt idő a sok gyakorlásra, így kellő rutinra tehettünk szert.

A szempilla-alátét felhelyezése viszont már könnyebben elsajátítható. Fontos, hogy ne könnyezzen a szem. (Az alátét megvédi a pillákat az összeragadástól, ugyanakkor ápolja is a szemkörüli érzékeny bőrt.)
Megtanulni gyorsan szétválasztani a pillákat nem egyszerű. Sokat segített hogy láthattuk az oktató rutinos mozdulatait.
A munka végeztével nálunk tanulóknál, csak a modellek voltak elégedettebbek, akik nagyon örültek a szép szempillájuknak.


Külön öröm volt számunkra, hogy még a műszempilla-eltávolítás technikáját is láthattuk, aprólékos munkával egy teljes szempillakoszorút távolítottak el a modell szeméről.Nagyon szimpatikus volt, hogy az oktató felajánlotta, hogy amennyiben bármilyen kérdésünk merülne fel a munka során, bátran hívhatjuk őket később is. Sőt, volt olyan, aki a tanfolyam után szeretett volna még gyakorolni és minden további nélkül kapott erre lehetőséget a következő tanfolyamon.

A képzés lényegretörő, gyakorlatias és alapos volt. Az ár-érték arány nagyon kedvező. Bruttó 80 ezer forintért cserébe a fent említett egynapos képzésen túl komplett kezdőkészletet kaptunk. A készlet a 10 ml ragasztón, oldószeren, fixálón, a 9 ezer szál szempillán kívül minden eszközt is tartalmaz, amire a munkához szükségünk lesz, mindezt kiváló minőségben.

Én személy szerint nagyon örülök az ú
j tudásnak, amit megszereztem itt, hiszen egy jól jövedelmező minőségi szolgáltatást nyújthatok a vendégeim számára a jövőben. Közben is és utána is úgy éreztem, hogy a legjobb helyen jártam. Most már boldogan és felszabadultan várom a 3D szempillára érkező vendégeimet. Mindenkinek ajánlom! Sok sikert és jó tanulást kívánok!

Kerti Erika (x)

A Baalbek stúdióról ITT találsz bővebb információkat

Itt olvashatsz összehasonlító írást a szempilla-hosszabbításról...


 
 
címkék
3 D szempilla, szempilla építés, műszempilla, összehasonlítás ,

Weboldal a szépségszakmának. Kozmetikus, fodrász, műköröm, manikűr, pedikűr, szolárium, sminkes, szakmai weboldal. gyártó, forgalmazó, krém, szakáruház, kellékes, üzletvitel, marketing, fórum, ingyenes apróhirdetés. Webáruház kozmetikus, fodrász, körmösök részére, internetes anyagrendelés, Szalon berendezés, szalon bútor, gépfertőtlenítő eszközfertőtlenítő kézfertőtlenítő és bőrfertőtlenítő, higiéniai eszköz. szolárium, kozmetikus webáruház, kozmetikus kellékes

Mikrodermabrázió, bőrcsiszolás, lézer, ipl bérlés, villanófény, sminktetoválás, dekor kozmetikum, smink, rúzs, hydroabrázió, kozmetikus állás, kozmetikus használt bútor, hámlasztás, mezoterápia,
gyanta, gyantapapír, gyantázógép, professzionális kozmetikum, selyem krém, aranykezelés, hatóanyag ampulla,  kontúr fásli, testkezelés, triplar regen, radiofrekvencia, ultrahang, iontoforézis, bőrradír, 3 D szempilla, szempilla hosszabbítás, építés, műszempilla, ipl bérlés, villanófény,
Kozmetikus alapanyag, kozmetikus kellék,
Szépségszakma.hu szakmai oldal, kozmetikus áruház, bútor, Kozmetikus munkaruhák, masszőr munkaruha, sminkes munkaruha, székbeterítő, fejpánt, ingyenes apróhirdetés 3 D szempilla, szempilla építés, szempilla hosszabbítás
mezoterápia,Szépségszakma.hu szakmai oldal;
fodrászkellékes,; Alveola, Baalbek, Holy Land Cosmetic,   Promedics,