Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala


SZÍNESCUT fodrász flashmob

2015. július 23-án a Tökéletes Hajvágás Világnapján Budapesten, az Erzsébet téren SZÍNESCUT flashmobot rendezett a fodrász szakma. 2014-ben  volt az első ilyen márkafüggetlen megmozdulás, amikor is Marsi László fodrászmester hívta fel a figyelmet a fodrászok munkájára.

Bővebben...

Kossuth Kupa - Győr

FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY

2016. ÁPRILIS 9.
A verseny helye:
Győri Szolgáltatási SZC Kossuth Lajos Középiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma
9025 Győr, Kossuth Lajos u. 7.
Nevezési határidő: 2016. március 21.

Bővebben...

Salon International 2015

Október 10- 12-én Londonban rendezik meg a háromnapos professzionális, nemzetközi szakmai fodrász rendezvényt, ahol kiállítók, szakmai előadások és élő

Bővebben...

Hairnet 6.1online fodrász világverseny 2010

Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük – megszülettek a világ első internetes fodrászversenyének győztesei.  Így most bemutathatjuk, hogy kik is azok, akik a világ legtehetségesebb, legügyesebb tanulói, profijai és mesterei. Ők igazán tudják, hogy a kreativitásnak nincs hatá

Bővebben...

I. Nemzetközi Hajfonó Bajnokság - Képes beszámoló

hajfonó bajnokság 20132013. május 12-én, Budapesten, a Fonó épületében rendezte meg a Tárnoky Fodrásziskola az I. Nemzetközi Hajfonó Bajnokságot. A Bajnokság egy hagyományteremtő, innovatív rendezvénysorozat első állomása, hosszú távú célja, hogy a fiatalok kedvet kapjanak a kézműves szakmák elsajátításához.

Bővebben...

Szépség nagydíj 2010

Schwarzkopf Professional elnyerte A szépség nagydíját - JOY Prix de Beauté 2010
A Schwarzkopf Professional Essensity hajformázó folyadéka elnyerte a 2010-es JOY nagydíját Hajápolási kozmetikumok - professzionális termékek kategóriában.

Bővebben...

OMC Világbajnokság 2010

A magyar fodrászok újra és újra megállják a helyüket a világversenyeken. Ez történt 2010 november 6-8-án Párizsban, az OMC (Fodrász Világ Szövetség) által szervezett Világbajnokságon is.

Bővebben...