Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

Archívum

"KÉZMŰVES KUPA 2013”

Kézműves Kupa 2013"KÉZMŰVES KUPA 2013”  Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus  és Műköröm-díszítő, építő és Lábápoló Bajnokság, valamint ennek keretében megrendezésre kerülőKisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékverseny. Időpont: 2013.03.03.

Bővebben...

Nemsokára itt a 2012 őszi Beauty kiállítás

Közép-Kelet Európa legnagyobb szakkiállítása és vására a BEAUTY FORUM - 11. Beauty Hair & Spa idén is számos újdonsággal várja az érdeklődő kozmetikus, fodrász, kéz- és lábápoló, műkörömépítő-díszítő  szakembereket a SYMA Rendezvényközpont ,,A" Csarnokában 2012. november 10-11-én.

Bővebben...

Budapest Open 2011

A MOSZI Országos Fodrász, Kozmetikus, Kéz-, Lábápoló és Műkörömépítő Ipartestület 2011. november 27-én (vasárnap) rendezi meg a nyílt nemzeti és nemzetközi bajnokságot

Bővebben...

10. Beauty Hair & Spa Szakkiállítás és Vásár

November 5-6-án Közép-Európa legnagyobb szakkiállítása és vására a BEAUTY FORUM - 10. Beauty Hair & Spa számos újdonsággal várja az érdeklődő kozmetikus, kéz- és lábápoló, műkörömépítő-díszítő és fodrász szakembereket. 

Bővebben...

Faceup1 - második forduló!

Már csak 4 nap van a globális döntő végéig, hamarosan kiderül ki lesz a világ legnépszerűbb sminkese. Megszülettek az első forduló továbbjutói!  Most megtudhatjátok, kik azok a szerencsés művészek, akik a zsűri és a közönség szavazatai alapján továbbjutottak a GLOBAL döntőbe.

Bővebben...

Moszi Szépségfórum - Indián nyár 2010

Szakmai versenyek,  kiállítás, vásár - Trendajánló nőknek és férfiaknak
Időpontja: 2010. szeptember 19. (vasárnap; kapunyitás: 08:00 óra)
Helyszíne: Studio - The Ultimate Club, Óbudai Hajógyári Sziget

Bővebben...

Körömhajó 2010

Újra megrendezésre kerül 2010. szeptember 05-én vasárnap a KÖRÖMHAJÓ
Még több látvány, nemzetközi oktatók, trendek, a szakma meghatározó újításai, az új szezon kezdete. Újra két hajón, a Batthyány téren.

Bővebben...

Nemzetközi Tiszavirág Fesztivál 2010

SMINK ÉS KÖRÖMDÍSZÍTŐ VERSENY!
2010. október 09. szombaton rendezik meg Nyíregyházán a Nemzetközi Tiszavirág Fesztivált. Helyszíe: Váci Mihály Művészeti Kulturális és Gyermek Centrum.

Bővebben...

Online smink világverseny FaceUp1 2010

A 2010-ben megrendezésre kerül a világ első nemzetközi internetes smink versenye, a FACEUP1.com. A divatszakma képviselőjének, sminkesnek, fodrásznak, műkörmösnek, tetoválónak és divattervezőnek szeretne lehetőséget biztosítani a nemzetközi megmérettetésre.

Bővebben...

A CRYSTOUR PLUSZ következő állomása

Nyíregyháza - Július 18. A nagyon népszerű 11 állomásból álló Crystour 3 helyszínnel bővül ki, ahová 3 másik kiváló képességű, tapasztalt oktatónk megy el: Crystour plusz Kóbori Judittal (sokszoros ezüstérmes), Lakatos Zsuzsannával (Crystal Nails Mester) és Mikó Krisztinával (Magyar Bajnok).

Bővebben...

Körmösnap 2010 március

LÁTOGATÓI REKORD A KÖRMÖSNAPON
A visszajelzések alapján rendkívül tartalmasra, magas szakmai színvonalúra és jó hangulatúra sikeredtek a KÖRMÖSNAP előadásai,

Bővebben...