Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

** Maxepil / MAGYAREXPO Kft. / Maxepil természetes szőrnövekedést gátló krém

Cég neve:  
MAXEPIL
  / MAGYAREXPO Kft. 

  Szőrtelenítő hatás    Összetevők     Alkalmazási mód    

Előnyök     Viszonteladoknak     Weboldal  

  Aktuális események   


MaxepilKapcsolat:
Kontakt személy: Midáni Nizár
Cím:
 1116 Budapest, Kondorosi út 12/a, A ép. Fsz 4.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek, 9-17 óra között
Telefon: (30) 32-98765
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: www.facebook.com/maxepil
Web: www.maxepil.hu
 
Tartós szőrtelenítés gépek nélkül, természetesen
A MAXEPIL szőrnövekedést gátló krém klinikailag igazolt hatású növényi hatóanyagok kombinációja, melyek egymásra épülve gátolják a szőrtüszők működését, nagy mértékben lelassítva a szőrszálak növekedését. Az egyik ilyen klinikailag igazolt hatású növény a Chelidonine - magyar nevén vérehulló fecskefű -, mely gátolja a sejtosztódást a hajhagymákban és finomítja a szőrzet átmérőjét. Egy másik növény, az amerikai viaszbokor speciális kivonata pedig az újonnan kinövő szőrszálak mennyiségét képes akár nullára csökkenteni. Ez utóbbinak előírás szerinti alkalmazásával a szőrtüszők funkciója teljesen leállítható, így a szőrtelenség állapota tartóssá tehető. A krém előírás szerinti használatával a szőrhagymák egyre gyengébbé válnak, az új szőrszálak pedig egyre lassabban bújnak elő és egyre vékonyabbak, halványabbak lesznek. Ennek eredményeként az epilálás egyre kevésbé lesz fájdalmas, s a szőrtelenítések között eltelt idő egyre hosszabb lesz, míg a hatás állandósulttá nem válik. 
 
A krém ráadásul olyan bőrnyugtató és tápláló növényi összetevőket tartalmaz, melyek rövid időn belül megszüntetik az epilálás, gyantázás után fellépő szőrtüszőgyulladást, s bőrét hidratáltabbá, selymes tapintásúvá teszik. 
 
Hogyan hat a MAXEPIL?

A krém szőrnövekedést gátló hatása két speciális növényi összetevőjének köszönhető:
 
Chelidonine: egy tisztított növényi molekula. Gátolja a sejtosztódást a hajhagymákban, finomítja a szőrzet átmérőjét, ezáltal lassítja a növekedését. A Chelidonine szőrnövekedés mennyiségére és minőségére, a bőr simaságára és puhaságára valamint gyulladáscsökkentő tulajdonságára gyakorolt hatását klinikai vizsgálatok igazolják.Dihydromyricetin: a mirtuszfélék családjába tartozó amerikai viaszbokor speciális, koncentrált kivonata. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a Dihydromyricetin hatására csökken az újonnan kinövő szőrszálak mennyisége. Előírás szerinti használatával a szőrtüszők funkciója teljesen leállítható.
Alkalmazási mód

Vékonyan kenje be a frissen epilált (vagy gyantázott) bőrfelületet a MAXEPIL krémmel, majd ismételje meg a műveletet a kezelt felületen naponta kétszer, két héten át, vagy a következő szőrtelenítésig. Ez így egy kezelési ciklust jelent. A kezelési ciklusok megismétlésével a szőrszálak egyre később fognak előbújni és azok vékonyabbak és halványabbak lesznek, a szőrhagymák pedig egyre gyengébbé válnak, így az epilálás is egyre kevésbé lesz fájdalmas. A krém előírás szerinti használatával a szőrtüszők funkciója 2-4 kezelési ciklus után teljesen leállhat és a további szőrtelenítés szükségtelenné válik. 
 
A krém hatásosságát nagy mértékben növeli, ha gyantázott vagy epilálással szőrtelenített bőrfelületen alkalmazza, de szőrtelenítőkrémmel vagy borotválással végzett szőrtelenítés után is eredményesen alkalmazható.

A Maxepil
 
  • AJÁNDÉK A TERMÉSZETTŐL / NÖVÉNYI HATÓANYAGOKKAL, CSAKIS TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL. PARABÉN MENTES
  • HOSSZANTARTÓ HATÁS / OTT IS EREDMÉNYES, AHOL A LÉZERES KEZELÉS CSŐDÖT MOND: PÉLDÁUL VILÁGOS SZŐRZET ESETÉN
  • EGYEDÜLÁLLÓ FORMULA / TELJESEN LEÁLLÍTHATJA A SZŐRTÜSZŐK FUNKCIÓJÁT, NYUGTATJA ÉS TÁPLÁLJA A BŐRT, HIDRATÁL
  • FÉRFIAKNAK IS / BOROTVÁLÁS ESETÉN IS EGYRE VÉKONYABB SZŐRSZÁLAK, EGYRE GYENGÉBB SZŐRHAGYMÁK
  • HATÉKONY / AZ EREDMÉNY MÁR A KEZELÉS MÁSODIK HETÉBEN MEGMUTATKOZIK, S EGYRE LÁTVÁNYOSABBÁ ÉS TARTÓSABBÁ VÁLIK
  • BIZTONSÁGOS  / NEM BÁNTJA A BŐRÉT, SŐT MEGSZÜNTETI AZ EPILÁLÁS, GYANTÁZÁS UTÁN FELLÉPŐ BŐRIRRITÁCIÓT, TÁPLÁL ÉS HIDRATÁL
  • GAZDASÁGOS / HASONLÍTSA ÖSSZE ÁRAINKAT AZ ELÉRHETŐ TARTÓS SZŐRTELENÍTÉSI MÓDSZEREKKEL ÉS KÉSZÍTMÉNYEKKEL. MEG FOG LEPŐDNI.Partner kapcsolatok

Várjuk viszonteladók jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

Országos disztribútor: Kántor László (Tel: +36 20 932 2695), Fidus-Kada Kft. (www.fidus-kada.hu). 

 Aktuális események