Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

** PIROCHE COSMETIQUES - Wellmed Management Kft.

Cég neve:   Wellmed Management Kft. - PIROCHE COSMETIQUES 

Piroche Cosmetiques logo









  NATURAL SPA CONCEPT - ROSALPINE NÖVÉNYI ŐSSEJT TERÁPIA      ROSALPINE        
    

  BIOAROMA SOROZAT  f  ARCKRÉMEK f   ARC ÉS TEST LEMOSÓK      TONIKOK  

  SZÉPSÉGMASZKOK, PEELINGEK, AMPULLÁK      ALGA TESTPAKOLÁSOK                                

  MASSZÁZS OLAJOK ÉS EMULZIÓK      NOESIS VITAMIN CONCEPT          

  EXPRESSIONS NATURAL LIFTING CONCEPT     SAMPONOK ÉS HAJBALZSAM               

  KÉZKRÉM, LÁBKRÉMEK      KÉSZÜLÉKEK      ARCKEZELÉSEK      OKTATÁS 

  AKTUALITÁSOK      ARC SHIATSU TANFOLYAM!       WEBOLDAL  



Kapcsolat:

Cím: 1021 Budapest, Budakeszi út 3., 2. emelet
Telefon: +36-30-516-0011 / +36-20-971-8703
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: www.piroche.hu


Piroche Cosmetique  A PIROCHE COSMETIQUES márkáról 

A Piroche Cosmetiques 1981-ben jött létre. Az alpok északi részén Olaszország és Ausztria határán lévő Meranoban van a cég központja, ahol a magas technológiával ellátott gyártás az értékesítés és az oktatások is zajlanak.

A Piroche Cosmetiques alapjai a keleti orvostudomány és az öt elem teóriájából született. Hozzátéve a gyógynövények tudományát jött létre ez a csodálatos kozmetikai rendszer.

A rendkívül tiszta és aktív hatóanyagokkal rendelkező termékek és a különleges metódus használata ötvözi azt az egyedülálló kezelési rendszert, amely a szépséget és egészséget aktiválja.

Világszerte több mint 6000 hotel, day-spa, és kozmetika használja a Piroche termékeit és metódusát, valamint rendszeres oktatásokkal és továbbképzésekkel biztosítja a cég a szakemberek tudásának megalapozását és fejlesztését.

  A Filozófia 

 
"A külső és belső világ harmonizálódik, az elme kiegyensúlyozódik,
a szellem és a test átadja magát a teljes wellness érzésének,
így éri el a legjobb eredményt"


PURE COSMETIQUES
A TERMÉSZETES SZÉPSÉG ÉS HARMÓNIA


PIROCHE COSMETIQUES A Piroche Cosmetiques eltér a megszokott kozmetikától és egy olyan természet közeli világba vezeti vendégeit, ahol megtalálják az egészséges szépséghez vezető utat.

A Piroche Cosmetiques az öntudatra, az életenergiára és a testi-szellemi egyensúlyra fókuszál, amely esszenciája a jól vezetett életnek.
Úgy tekinti a kozmetikát, mint egy kezelési forma, ami gyengéden táplálja belülről az emberi létet, és kifejezésre juttatja a külsőben megnyilvánuló belső harmóniát.

A Piroche Cosmetiques kombinálja a keleti orvostudományt és a fitoterápiát valamint a modern technológiát és know-howt. Így alkotta meg a modern kozmetikai vonalát és kezelési metódusát amely a belülről fakadó szépséget szolgálja.
 
Piroche Cosmetique PURE COSMETIQUES

  A termékek
 
A PIROCHE COSMETIQUES termékei természetes és aktív összetevőkben gazdagok. A magas minőségű gyógynövénykivonatok, tiszta esszenciális olajok, az agyag és az algák teszik ki azt a csodálatos kombinációt, amely egy speciális formulát biztosít a célzott hatásnak.

  NATURAL SPA CONCEPT - ROSALPINE NÖVÉNYI ŐSSEJT TERÁPIA 

Miért különleges a növényi őssejt?

Függetlenül az őssejt eredetétől, (emberi, állati, növényi) mindegyik tartalmaz olyan genetikai faktorokat amik a sejtek önmegújító képességét segítik elő. Számos kutatás is bebizonyította, hogy a növényi őssejtes kezelés során a bőr nagy mértékben regenerálódik, még az idős bőrben található őssejtek is visszanyerik a sejtképző képességüket.
Az emberi őssejtek (amik a hámréteg legalsó rétegében az epidermisben találhatóak) új sejteket hoznak létre, és regenerálják a sérült sejteket, de bőr öregedésével a bőrben található őssejtek sejtmegújító képessége csökken. Erre találtak megoldást a kutatók, a növényi őssejt bevonásával, ami egy innovatív lépés a kozmetikai iparban.
Növényi őssejteket már kinyertek egy különleges almafajtából, de a legújabb őssejt kutatások alpesi rózsára irányultak, ellenálló képessége és esszenciális összetevői által.

Piroche Cosmetique Rosalpine  ROSALPINE  

Az alpesi rózsa (rhododendron) őssejtjei által a ROSALPINE termékei képesek megújítani, regenerálni a bőrt, használatával az emberi őssejteket aktivizálódnak ezáltal gátolja a bőr öregedését, kiszáradását.

A Rosalpine terméksorozat 100%-ban természetes alapanyagokból áll össze kifejezetten az alpesi növényekből és legtisztább alpoki forrásvíz felhasználásával.

A Piroche Cosmetiques Rosalpine vonalának termékei

Nem génkezeltek
Nem tartalmaznak szintetikus színezéket
Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat
Nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat
Nem tartalmaz kőolajszármazékot
Paraffin mentesek
PEG mentesek (polyethylene glycol)
Parabén mentesek
ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkeznek ( Az Ecocert címke garantálja, hogy a termék megfelel a bio/ökológiai testápolási termékekre vonatkozó legszigorúbb nemzetközi követelményeknek)

Részletek a ROSALPINE család termékeiről...
 
  BIOAROMA SOROZAT 

Az új „BIOAROMA SYNERGIE” a különböző szinergikus anyagokat 10%-ban tartalmazza, mikroemulzió formában.
 
Piroche Cosmetiques BIOAROMA SYNERGIE

A mikroemulziók egy olyan speciális emulziók, amelyben a víz és zsírmolekulák, mikroméretűek és egymásba kötöttek. Az eredmény egy olyan tulajdonságokkal rendelkező termék, mint egy stabil emulzió, de egy jellegzetes transzparenssel. Kutatások is kimutatták, hogy a mikroemulzióknál folytonos aktív hatóanyagleadás megy végbe, miközben ez a folyamat más emulzióknál 2-3 órára csökken.

A Bioaroma Synergie-ben az illóolajok be vannak „kapszulázva”, ezáltal kevésbé agresszívek, de a hatásuk lényegesen hosszabb. Az illóolajoknak általában nem okoz nehézséget behatolni a bőr rétegeibe, képesek a membránokon áthatolni, de rögtön ki is választódnak. A mikroemulziókkal ez a hatás egy hosszabb időteret tesz lehetővé. 
Részletek a BIOAROMA SOROZATról...

  ARCKRÉMEK 

A Piroche Cosmetiques cég kozmetikai termékei garantált, azonnali hatást gyakorolnak az epidermis-re.

 
Piroche Cosmetiques arckrémek
Részletek a Piroche Cosmetiques arckrémekről...


  ARC ÉS TEST LEMOSÓK  

A termékek jellemzője a  természetes nedvességmegkötő faktor, szója protein, dermophile, és szőlőmagolaj összetevők. Kellemes arctisztító amely gondosan eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy agresszív hatást fejtene ki az epidermiszre. Semleges hatású arclemosó, minden bőrtípusra ajánlott!
Piroche Cosmetiques arctej
Részletek a termékekről...
 

  TONIKOK  

Piroche Cosmetiques Tonikok














Részletek a tonikokról...


  SZÉPSÉGMASZKOK, PEELINGEK, AMPULLÁK  

Piroche Cosmetiques SZÉPSÉGMASZKOK PEELINGEK Ampullák









Részletek a termékekről...


  ALGA TESTPAKOLÁSOK  

Az alga magas ásványi összetevőkben, mikro- tápanyagokban és vitaminokban gazdag. Táplálja a bőrt, aktiválja az anyagcserét, tisztítja és salak- talanítja a szöveteket.
A Piroche Cosmetiques titka: a Nagy Britanniából való értékes alga, és a fehér agyag kompozíciója kombinálva az esszenciális olajok keverékével, egyesíti a szépség és wellness érzését.

Piroche Cosmetiques ALGA TESTPAKOLÁSOK





 




Részletek az alga testpakolásokról...

  MASSZÁZS OLAJOK ÉS EMULZIÓK  

Piroche Cosmetiques MASSZÁZS OLAJOK ÉS EMULZIÓK











Részletek a termékekről...

  NOESIS VITAMIN CONCEPT  

Az A, C, E vitaminok energetikai kombinációja és az aktív összetevők intenzív hatása, elősegíti a sejtregenerációs folyamatokat, szemmel láthatólag csökkenti a kisebb ráncokat, biztosítja a feszes rugalmas bőrt. Stimulál, és elősegíti a bőr védekező képességét, és fejleszti a kollagén szintézist.

Piroche Cosmetiques NOESIS VITAMIN CONCEPT










Részletek a NOESIS VITAMIN CONCEPT-ről...


  EXPRESSIONS NATURAL LIFTING CONCEPT  

A Piroche Cosmetiques a mimikai ráncok csökkentése céljából fejlesztette ki az expression kezeléseket. A természetes lifting program kifejezetten a mimikai ráncokra és a dehidratált bőrre lett kifejlesztve. Egy új felfedezés a kozmetikában az Acmella oleracea aktív hatóanyagai szinergiában a szőlőmagolajjal és a jojobaolajjal ápolják és feszesítik a bőrt és elősegítik a természetes sejtregenerációt.

Piroche Cosmetiques EXPRESSIONS NATURAL LIFTING CONCEPT





 










Részletek az EXPRESSIONS NATURAL LIFTING CONCEPT -ről...

  SAMPONOK ÉS HAJBALZSAM  

Alaptermékek, amelyek a Piroche kozmetikai vonalon haladva készültek. Egyénre szabottan a BIOAROMA sorozat szinergikus olajai hozzáadásával kiegészíthető. A termékek szigorúan ellenőrzött és tesztelt tenzideket tartalmaznak, amelyeknek tisztító hatásuk van, ellenben a haj szerkezetét nem támadják meg. A panamafa kivonata élénkíti a hajat. Mindennapi hajmosásra is alkalmas.
Piroche Cosmetiques SAMPONOK ÉS HAJBALZSAM


















Részletek a hajápolásról...

  KÉZKRÉM, LÁBKRÉMEK  

Piroche Cosmetiques KÉZKRÉM, LÁBKRÉMEK

















Részletek a termékekről...

  KÉSZÜLÉKEK  

A meridiánkezelések és a belső életre ható folyamatok elindítása, nagy feladatot jelent a kezelő szakember számára. A kívánt eredmény elérése pedig nem mindennapi elismerést, és dicsőséget hoz, mind a kozmetikus szakembernek, az üzletnek és számunkra is egyaránt.
A Piroche Cosmetiques olyan készülékeket kínál, amelyek biztosítják a kezelések hatékonyságát, és sikerét.

Piroche Cosmetiques KÉSZÜLÉKEK










Részletek a készülékekről...

  Az arckezelésekről  


A PIROCHE EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES METÓDUSA ALAPJÁN ÉS A GYÓGYNÖVÉNYEKBŐL NYERT EGYEDÜLÁLLÓ OLAJOK HASZNÁLATÁVAL ÉS A MEGFELELŐ PONTOK KEZELÉSÉVEL A SZERVEZETET SEGÍTJÜK VISSZAÁLLÍTANI AZ EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSRE

Piroche Cosmetiques arckezelések











A Piroche egyedülálló metódusa alapján a kezelésekkel az arckozmetikán túl, az összes szervre kiterjedő megelőző és öngyógyító folyamatot indít be a szervezetben. A szervezet bioenergetikai egyensúlyának felállításával, a speciális meridiánkezelésekkel, és masszázstechnikákkal a terápiás eljárások, és kozmetikai kezelések határait kibővítve érjük el, hogy nem csak a bőr szépsége, hanem a szervezet egészségre való törekvése is növelhető.

A rendkívül tiszta, aktív, természetes alapanyagok és a különleges bioenergetikai kezelés alkalmazásával nemcsak a bőr szépsége, hanem az egészség és a vitalitás is növelhető.

Részletek az arckezelésekről...


  OKTATÁS 

A Piroche Cosmetiques nagy gondot fordít a szakemberek továbbképzésére. Hangsúlyt helyez a metódusra és a metódushoz csatlakozó elméleti részre, és az esszenciális olajoknak élettani hatására. Az oktatás része a Keleti Orvostudomány Alapjaiba való belelátás, az öt elem filozófiájának, és a yin-yang hatásainak ismerete és a kozmetikában való alkalmazása.

Részletek az oktatásról...


  AKTUALITÁSOK 
 
ARC SHIATSU TANFOLYAM
Keleti technikával történő pontmasszázs (gyógyító érintés)

A tanfolyam témája:
  • Az arc akupunktúrás pontjainak ismerete
  • Az akupresszúrás masszázs szervezetre való hatása
  • Az arc shiatsu masszázs technikai fogásai és alkalmazása a gyakorlatban

Az arc shiatsu masszázs (amit gyógyító érintésnek is hívnak) az arc, nyak, dekoltázs pontjain történik, különböző olajokkal.
Az arc shiatsu kezelést a kozmetikai arcmasszázs elemeivel kombinálhatjuk, de pontosan betartva a pontok helyi ismeretét, és sorrendjét.

Az arc shiatsu hatásai
Nyugtató hatás:
Az arc pontjai közvetlenül kapcsolódnak a vegetatív pályákon keresztül az idegrendszerhez. A pontok masszírozásával az idegpályák és ezen keresztül a test is ellazul, tehermentesíti az izmokat. A masszázzsal a szem, a fül és a száj körüli stressz izmokat teljes mélységükben fellazítjuk, ezáltal a feszültségek feloldódnak. Az ízületek is fellazulnak, pl.(állkapocsízület). A hatást fokozhatjuk különböző nyugtató hatású aromaolajjal.
►Gyógyító hatás:
Rengeteg kórképet sorolhatunk fel, a rendellenes vérnyomástól kezdve a szervi akkut megbetegedésig.  Az arc shiatsu masszázsnál nem feltétlenül a tüneti kezelést vesszük figyelembe, hanem a szervezetet segítjük az egyensúly felállításában.
Alkalmazhatjuk minden kozmetikai rendellenességnél, fejfájásnál, túlzott stressznél, vagy fáradtság, és kimerülés esetében is. Megnő a vér és az agy oxigénellátottsága, az orr és melléküregek kitisztulnak. Az energia szabad áramlásával az egész szervezetünket jobb működésre készteti.
Szépítő hatás:
Az arcizmok ellazulása miatt kisimító hatású, az anyagcserét élénkíti, a sejtek oxigén ellátottsága nő, a nyirokanyagcsere is élénkül, a salakanyagok jobban távoznak, a megnyúlt izmok tónust kapnak, az arc feszesedik. Az egész arc élettelivé, sugárzóvá válik.


A tanfolyam időpontjai:
2014.nov 8. szombat    09.00-16.00
A tanfolyam díja: 18.000.-
A tanfolyam díját a részvétel helyszínén a tanfolyam előtt kell befizetni.

Helyszín: WELLMED Studio  / Piroche Cosmetiques Képviselet és Oktatóközpont
1021. Budapest,  Budakeszi út 3. Szép Ilona ház, 2. emelet       00 36 20 9718 703
jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.