Szépségszakma.hu

A szakemberek weboldala

 
 
 
Hydroimpact készülék szakmai bemutató: 2017.május 23.-a kedd de.10 - 12 óráig

Kapcsolat:
Telefon: +36 70 361 3249
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: www.skinrex.hu  / ultrahangoszsirbontas.com / hidrogenterapia.hu


A Skinrex-ről 

Ez is csak egy távol-keleti gép, igaz?

Igen, valóban. De a Skinrex, Dél-Korea egyik legismertebb szépségipari gépeket gyártó cége. 10 éve gyárt esztétikai és orvosi műszereket a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően.

Minden gépét Japánban tesztelik több hónapon keresztül.

A Skinrex kizárólagos forgalmazója a Skinrex Beauty Hungary és az értékesítésen kívül bemutatóteremmel és szervízhálózattal is rendelkezünk!
Elkötelezettségünk megtérült, hiszen minőségében, hatékonyságában messze felülmúlja azokat a gépeket, amiket eddig használtunk. Az elmúlt félévben saját vendégeinken teszteltük működését, megbízhatóságát, hatásfokát. Mindig ezt tesszük, mielőtt egy gépet komolyabban értékesíteni kezdenénk, hiába a Japán tesztelés – ez a miénk.
Nem csalódtunk benne – és a vendégeink sem.
 
Rövid bemutató videó, a SKINREX-ről
 

 


Skinrex - CAVI LIPO készülékCavi-Lipo - a zsírbontás Ferrarija  
Innovatív, progresszív, kreatív

MIÉRT PONT A SKINREX CAVI-LIPO ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÓ KÉSZÜLÉK?
A SKINREX új, Cavi-Lipo gépe a világban egyedülálló technológiát alkalmazó zsírbontó készülék. Magyarországon még csak néhány darab működik belőle, miközben Koreát, Japánt, és Hollywoodot már meghódította! Skandináviában pedig már-már mondássá vált a fogyásra vágyók körében: “Rád férne már egy Cavi-tripp !” (ott így hívják ezt a kezelés sorozatot)

Cavi-Lipo de LuxMITŐL ÚJ, MIBEN MÁS?

A Cavi-Lipo dél-koreai fejlesztésű gép a már ismert kavitációs technikát fejlesztette tovább, több világszabadalomnak számító újdonság beépítésével. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a zsírsejtek a kezelés során nem csak elfolyósodnak, hanem életképtelenné is válnak, így azok nem képesek az újranövekedésre. Így a kezeléssel a zsírleszíváshoz hasonló végeredményt érhetünk el, annak kockázatai nélkül, ráadásul az eredmény tartós: a kezelés után, a megszokott táplálkozási szokások és életmód mellett is megtartja hatását. A fogyás itt nem csak centikben, hanem kilókban is mérhető, és egy alkalommal teljes testet is kezelhetünk! 

Részletes információk a CAVI-LIPO-ról...

CAVI-LIPO GT
Skinrex Cavi-Lipo GTA méltán népszerű Cavi-Lipo legfiatalabb kistestvére
Nagyobb sikert jósolnak neki, mint elődjének - picike, könnyen mozgatható, szállítható, bérbe adható, az ereje pedig nagyobb mint a nagytestvéréé...
Az alkalmazott technológiának és a 25 kHz-es frekvenciának köszönhetően a zsírsejtek a kezelés során nem csak elfolyósodnak, hanem életképtelenné is válnak, így azok nem képesek az újranövekedésre. Így a kezeléssel a zsírleszíváshoz hasonló végeredményt érhetünk el, annak kockázatai nélkül, ráadásul az eredmény tartós: a kezelés után, a megszokott táplálkozási szokások és életmód mellett is megtartja hatását.
A fogyás itt nem csak centikben, hanem kilókban is mérhető, és egy alkalommal teljes testet is kezelhetünk!
Ez a technológia lényegesen hatékonyabb mint a jelenleg piacon lévő zsírbontó készülékek, egy-egy alkalommal teljes testet lehet vele kezelni, és kevesebb alkalom is teljes és végleges hatékonyságot eredményez!

 

 
Skinrex-Cavi lipo Gt kezelésÖsszegezve:

 • 25 kHz - hogy az ultrahangos sugarak a legmélyebbre juthassanak
 • 680 nm-es vörös lágy lézer a hatékony zsírkiürítését
 • szabadalmaztatott szilikon fej a teljes biztonságért, a vendégek kényelméért - ezért kezelehtünk vele testen és arcközelben egyaránt
 • kényelmes, kompakt kivitel a könnyű kezelés érdekében
 • a többi készülékhez képest alacsony beszerzési ár

Részletek a Cavi-Lipo GT-ről...

CAVI LIPO DEX
4 az 1-ben a test és az arc szépségéért egészségért

Az első klinikailag igazolt testformáló eljárás, ami egyszerre biztosít teljesen műtétmentes megoldást, látványos és hosszan tartó eredményekkel

A Skinrex legújabb Cavi-Lipo DEX gépén négy különböző fej biztosítja a teljes és tökéletes kezelések lehetőségét.

 • Fej a már ismert Cavi-Lipo szilikonos kavitációs fej, 25 kHz-es teljesítménnyel. A szilikonos fej kiszűri a zavaró hangokat,a 25 kHZ-es teljesítmény biztosítja a zsírsejtek életképtelenné tételét. Újításként egy olyan termosztátot építettek bele, ami biztosítja hogy mindig pontosan 25 celsius fokon tartsa a fejet –amin ez a frekvencia tartomány a legideálisabban tud működni.
 • a 2. kisebbik ugyanilyen kavitációs fejet az arc és a toka kezelésére fejlesztették ki.
 • Egy valódi világszabadalom: 3 funkció egy fejben: A nálunk LPG technológiaként ismert endermológiai kezelések eleve áttörést jelentettek a testkezelések területén. Ebben a fejben ezt fejlesztették tovább: a forradalmian új kötőszöveti masszázs kezelést vákuummal és elektroterapiával kötötték össze, amit ráadásul még egy színterápiával is kiegészítettek. Ahhoz azonban hogy az elektroterápia és a színterápia is kifejthesse hatását, meg kellett oldaniuk, hogy ezzel a géppel – szemben az eddig LPG technológiákkal – közvetlenül a testet is lehet kezelni, nem csak ruhában..ezt egy olyan testkezelő olaj rendszer biztosítja, ami önmagában is egyedülálló.
 • Nem is lenne teljes a gép, ha a 3. fejként emlegetett masszázsfej nem lenne rajta az arc kezelésére is.
Ez a gép meglőzi korát, tekintsd meg az angol nyelvű ismertetőket is a képekre kattintva! Itt pedig a magyar nyelvű ismertetőt tudod letölteni!

Cavi Lipo de Lux ismertető  Cavi Lipo de Lux ismertető  Cavi Lipo de Lux ismertető  Cavi Lipo de Lux ismertető

Vákum masszázsfej - a GYALU

Egy hét alatt a vendégeink kedvence lett: ez a különleges kezelés látványosan - valósággal legyalulja a narancsbőrt, formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít, edzi, erősíti a kötőszöveteket, helyreállítja a bőrmegereszkedést, oldja az izomfeszültséget, gyógyítja az izom- és ízületi fájdalmakat és javítja a keringési problémákat - ez az LPM, vagy ahogyan a vendégeink hívják: a GYALU: hivatalosabban a vákuum masszázs az elektro- és fényterápia egyetlen látványos kezelésben!

A GYALU ALKOTÓRÉSZEI:

PULZÁLÓ VÁKUUM:
A motorikusan meghajtott görgők, a vákuum hatás és a kezelőfej masszázsszerű mozgatásának eredményeként a mikro-cirkuláció és nyirokkeringés intenzitása nagyságrendekkel fokozódik. Ez a hatás a kötőszövetben lerakódott méreganyagok eltávolítása mellett elősegíti az ultrahangos kezelés során a sejt közötti térbe jutott lebontott zsír részecskék eltávolítását.
ELEKTROTERÁPIA:
A kezelőfejbe épített elektroterápiás impulzusok fokozzák a keringést, vérbőséget okoznak a kezelt felületen, csökkentik a fájdalmat, serkentik a sejt anyagcserét, valamint jótékonyan hatnak az izomzatra.Vagyis ez a funkció atermészetes mozgáshoz hasonlóan, az izmok motorikus pontjaihoz elektromos impulzusokat juttat el azok mozgatása érdekében. A létrejött mozgás akaratunktól függetlenül, erőfeszítés és fáradtság nélküli „sportolás”.
VÖRÖS LÁGY LÉZER :
A kezelőfejbe épített vörös lágylézer fény különleges kiegészítése a kezelésnek:- az érfalak negatív potenciáljának normalizálásával a vérproteinek struktúrájának módosulását eredményezi, így az emberi szervezetben egy sor biológiai hatást ér el.– A fotókémiai reakciók és a jobb energiacsere segítségével redukálja a vérben található trigliceridek mennyiségét és ezáltal csökkenti a koleszterin szintjét.
Részletek a Cavi-Lipo DEX-ről...
 
A magyarországi legfrissebb tapasztalatokról itt olvashatsz beszámolót...

OXYPO  
Egy gép, ami forradalmasítja kozmetikai kezeléseket
 
Képzelje el, hogy a birtokába kerül egy olyan gép, ami a valóban világújdonság! Az Oxypot még nem ismerik sehol a világon, most került ki a már emlegetett japán tesztelés alól – hatalmas sikerrel.

Egy gép, ami színtiszta nagynyomású oxigént állít elő – ami önmagában még nem újdonság, - bár ebből sincs túl sok még a piacon – de az Oxypon található négy különleges fej külön-külön is világszabadalom. Mikre tudja ezt használni?
 
Skinrex OXYPOHajas fejbőrre:

 

 • stimulálja a sejtek osztódását,
 • javítja a hajszál szerkezetét
 • a bejuttatott hatóanyagokkal felléphet a kopaszodás, hajhullás, és minden egyéb hajprobléma ellen
Az arcbőrön:
 • Gyorsítja a plasztikai műtétek utáni regenerációt
 • Stimulálja a sejtképződést
 • Javul a sejtek anyagcseréje
 • Fokozza a kollagén és elasztin termelést
 • Feltölti a ráncokat
 • Kisimítja az arc finom vonalait
 • Feltölti a mimikai ráncokat
 • Megelőzi az arc öregedését
 • Újraépíti a sérült bőrt
 • Feszesíti, vitalizálja a bőrt
 • Kezeli a gyulladt, aknés bőrt
 • Elhalványítja a pigment foltokat
És ebben a felsorolásban még nem is emlegettük, hogy a nagy nyomású oxigénnel orvos tisztaságú hatóanyagokat is vihetünk be a bőr legmélyebb rétegeibe…
Részletes információk az Oxypo-ról...

Összegezve:
Az OXYPO egyesíti az oxigénes, az elektroporációs és lifting kezeléseket – így biztosítva a hatóanyagok minden eddiginél hatékonyabb útját a bőr mélyebb rétegeibe. Az eredmény: látványos, megsokszorozott hatás!

Skinrex Zerobody  Zerobody 3D - az elektrostimuláció új generációja 
 
A  technológiáról:

Felgyorsult világunkban mindent azonnal akarunk, és természetesen minél kevesebbet szeretnénk fáradni érte. Az elektrostimuláció módszere az orosz űrkutatásból indult.  Köztudott, hogy nulla gravitációnál leépülnek az izmok és jelentős csontveszteség is kialakul. A technológiát űrhajósok rehabilitációjában használták először, majd az orosz élsport vette át saját céljaira. Ez az orosz tipusu sportolókon alkalmazott technológia azonban teljesen más, mint amit nálunk speedfittnesként, EMS technológiaként ismernek. Ezek kis erősségű 85 Hz-es frekvencián működnek, és csak a motorikus idegeken keresztül dolgoztatják az izmokat, ezért ezek azonban csak a testfelszín felső rétegét képesek elérni. Ez a gép a a 4000 Hz-es vivőfrekvenciának köszönhetően a szövetek mélyebb rétegeiben is tud hatni, ezért kiválóan alkalmas mélyszöveti ingerlésre.

HATÁSAI:
 • fájdalomcsillapítás
 • gyulladás- és ödéma csökkentás
 • helyi keringés- és izom összehúzódást fokozás
 • zsírlerakódások eltávolítása
 • anyagcsere felgyorsítása
Skinrex zerobodyA Zerobody 3D jellemzői:
 
 • 10 darab kényelmes műanyag tappancs, amit közvetlenül a bőrfelületen       használunk
 • 4000 kHz-es technológia
 • 6 különböző program a különböző tipusu problémákra 
 • kényelmes, teljesen fájdalommentes kezelések
 • 100%-ig biztonságos technológia

Részletek a Zerobody-ról...


Megtérülés  

Miért jó befektetés Önnek az ultrahangos zsírbontó készülék?
 • magas hozam: 7 számjegyű havi pluszbevételre tesz szert
 • gyors megtérülés: 1/4 év alatt megtérül a befektetése
 • jó időzítés: a kereslet magas és folyamatosan növekszik
 • olcsó üzemeltetés: az üzemeltetés plusz költség- és helyigénye elhanyagolható
 • alacsony járulékos költségek: nincs szükség szakképzett személyzetre
 • rövid beüzemelési szakasz: a zsírbontó gép kezelője 1 nap alatt betanítható
Számoljon utánna, hogy tényleg elérhető a gyors megtérülés...!

Miért pont tőlünk vegye meg?
 
 • A SKINREX 10 éve gyárt esztétikai és orvosi műszereket Dél-Koreában, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően. Készülékeiket Japán és Svéd orvosi laboratóriumokban tesztelik hónapokon keresztül, mielőtt a piacra kerülnek. Minden gépük megfelel minden európai kozmetikai illetve orvosi szabványnak is, számtalan világszabadalomnak számító újdonságot rejtenek készülékeik.
 • mert a Skinrex gépeknek mi vagyunk a kizárólagos európai forgalmazója
 • mert a gép egyedi a piacon
 • mert 1 éves garanciát vállalunk rá
 • mert garancián túl is állunk a rendelkezésére
 • mert az általunk behozott egyéb kozmetikai gépekre kedvezményt kaphat, mint törzsvásárló
 • mert mi kipróbáltuk, és folyamatosan üzemeltetjük ezeket a készülékeket több mint 3 éve
 • van tapasztalatunk: 8500 vendég, 650 eladott bérlet

  Aktualitások 
Alig telt el két hét a legújabb Skinrex gép, a Cavi-Lipo de LUX megérkezése óta, máris tele van a naptárunk, vendégeink között is napok alatt sláger lett a "gyalu", ahogy ők nevezik - mert valóban - a narancsbőrt szinte legyalulja róluk !
Fel se nagyon fogjuk, mi történik, mondta ugyan a gyár, hogy mindenhol nagy sikert arat a gép, de erre azért igazán nem számítottunk a jelenlegi piacon.

Hamar kialakultak a bérleteink is:
Ugyanezzel a géppel tudunk kezelni simán kavitációval - persze ez sem hagyományos, sokkal hatékonyabb, és  a zavaró denevér hang sincs, ráadásul teljes testet is kezelhetünk vele.
A másik fej, a ,,gyalu" ahogy a vendégeink hívják a legnagyobb sláger: erre is van külön bérletünk, alig volt vendég aki ne vette volna meg egyből.
Persze a gépet eredetileg arra szánták, hogy kombinálva használjuk  - egy kavitációs kezelés - kettő gyalu felosztással -és ezt legtöbb vendégünk is látja, ezért ebből a kezeléssorozatból is sokat adunk el.

Ami viszont igazán meglepetés volt: a gép arckezelő fejeivel kialakított Lifting Dream kezelésünkre is sorban állás van, így már igazán azt sem tudjuk, hogy a testkezelésre vagy arckezelésre koncentráljunk.
Egy biztos: a siker teljes, mint ahogy mindenhol a világon a koreaiak szerint,

Ha kíváncsiak lenének a gépre, vagy szeretnének minderről élőben meggyőződni kérjük, keressen minket a +36 70 361 3249-es számon!

Molekuláris Hidrogénterápia
Bár a hidrogénes technológia alapelve látszólag egyszerű, de ahhoz, hogy a hidrogénnel dúsított vizet bármikor és bárhol elérhetővé tegyük, egy világszabadalomnak számító eljárásra van szükség. Ugyanis a szabad hidrogén ion rendkívül gyorsan „keresi párját” ezért szinte lehetetlen hosszú távon megőrizni, szállítani és felhasználni.

A Neo készülék egy hordozható palack, amibe beépítettek egy vízbontó készüléket.

Shigeo Water

Előnyei:

 • Akkora, mint egy termosz így könnyen hordozható.
 • A működéséhez nincs szükség külön áramforrásra és vízcsatlakozásra.
 • A beépített akkumulátornak köszönhetően 2 napig tud működni egy feltöltéssel.
 • Bármilyen vízzel feltölthető (csapvíz, palackozott vizek stb..)
 • A LED fénnyel megvilágított látványos működés közben 3 perc alatt készül el 3dl hidrogén ionban dús friss ivóvíz.
 • A keletkezett selymes, hidrogénezett vizet NANO filter szűri.
 • A Shigeo Water működtetése nem igényel további befektetést (vízszűrők, karbantartás, speciális anyagok), egyszerűen csak használni kell.
 • Ajándék Neo Spray-t mellékel a forgalmazó, amivel a felhasználási területet bővíthetjük.

Ez utóbbi kiegészítő teszi alkalmassá, hogy kozmetikai, vagy egyéb szépészeti kezelés kiegészítéseként alkalmazzuk.

TIPP: A Neo jó választás lehet ajándéknak is, ráadásul a forgalmazónál viszonteladóként is lehet regisztrálni és plusz bevételre szert tenni a forgalmazással.

A gyártó ajánlása alapján kiválóan energizálja a kezelt bőrfelületet és többek között az alábbi hatásokat éri el:

 • A kezelt bőr kisimul és selymessé válik.
 • Csökkenti a gyulladásokat és gyorsítja a sebek gyógyulását.
 • Vérzéscsillapító hatás.
 • A hajra spriccelve pedig jelentősen javul annak állaga, selymes és puha lesz
 • A Shigeo Water jó választás lehet karácsonyi ajándéknak, ráadásul a forgalmazónál viszonteladóként is lehet regisztrálni.

Bővebb információk a Neo-ról...

Hydroimpact a „hidrogén ágyú”

Skinrex Hydroimpact

A kozmetikai kezelésekre kifejlesztett professzionális készülék segítségével a hidrogénnel dúsított vizet alkalmazhatjuk kozmetikai kezelésekre. A világszabadalomnak számító hidrogénes fejjel való kezelés során, a gép által előállított nagynyomású, hidrogénnel dúsított vízsugárral kezeljük az arc illetve a fejbőrt (vagy bármilyen testfelületet, ami sérült, gyulladt, ekcémás). 

A nagynyomású hidrogén a bőr mély rétegeibe eljutva az ott fészkelő szabadgyökökkel egyesülve vízzé válik, egyben hidratálva bőrünket. Mindeközben, az erős, vékony vízsugár mellett vákuum keletkezik, ami kiszippantja a szennyeződéseket, elhalt hámsejteket. Ez a szennyezett víz egy külön kis tartályban összegyűlik, láthatjuk, mitől is szabadult meg arcunk.
Két típusú kezelőfej tartozik a géphez, egy az arc, dekoltázs és egyéb testfelületek kezeléséhez, egy másik pedig a hajas fejbőr kezeléséhez!
A készülék ezen kívül rendelkezik egy 3 funkciós elektroporézis - elektromasszázs fejjel. 
A hidrogénnel megtisztított és felfrissített bőrnél alkalmazzuk ezt a fejet, ha mégis csak szeretnénk extra hatóanyagot bejuttatni. Az elektroporézis megnyitja a pórusokat, ez segít a mélybe juttatni a hatóanyagot, miközben a fejjel egyben egy elektromasszázst is végzünk.
A harmadik funkciót a fejbe épített piros LED terápiás fény látja el, ami kezelés közben a vérkeringést is serkenti.
Megnyílt az új hidrogénterápiás központunk, ahol megtekinthető, Hydroimpact gépünk kipróbálható.

Bővebb információk a Hydroimpact-ról...

 

 

Hydroimpact készülék szakmai bemutató 2017.Május 23.-a ked de. 10 - 12 óráig várunk minden olyan szakembert, aki szeretné elsőkézből megismerkedni, a legújabb szípítő világtrenddel!

Részvétel feltételei: ingyenes, de a nagy érdeklődésre tekintettel mindenképpen regisztráció köteles ! Regisztráció: e-mailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A bemutató helye: Öt elem Életmód Központ 1052 Budapest, Régi posta u. 5., I/2, 4-es kapucsengő Telefon: +36 70 361 3249

 SKinrex Hydroimpact 170523

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bővebb információk a készülékről...Bővebb információk a készülékről...